Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeStatafel

Statafel

Bij de organisatie van een feest of event mogen goede statafels natuurlijk niet ontbreken. HCA heeft diverse statafels en statafelhoezen in het assortiment van zeer goede kwaliteit.

Statafels in diverse modellen

Een statafel maakt het mogelijk om tijdens feesten en events op een informele wijze te socializen. Bij ons vindt u statafels in de modellen Barcelona en Monaco in zwart en wit. Statafel Monaco heeft een afneembaar tafelblad die is voorzien van een stootrand. U kunt kiezen tussen een tafelblad met een diameter van 70 of 80 cm. Bent u op zoek naar een statafel met een groter tafelblad? Dan kunnen wij de statafel Barcelona aanraden. Deze statafel heeft een diameter van 85 cm en is bovendien weerbestendig en krasvast zodat deze jarenlang meegaat.

Statafels en statafelhoezen

Speciaal voor onze statafels Monaco en Barcelona kunt u statafelhoezen bestellen die uw tafels net dat beetje extra allure geven. De poten zijn dan namelijk niet langer zichtbaar. Een ander voordeel is dat uw tafel wordt beschermd tegen gebruikssporen. De statafelhoezen zijn gemaakt van polyester en elastan waardoor deze altijd als gegoten over de tafel passen en niet gestreken hoeven te worden. De hoezen worden geleverd met een extra topcover. De statafelhoezen zijn geschikt voor statafels met een hoogte tot 110 cm en tafelbladen met een diameter tot 85 cm.

Statafels online bestellen

U bestelt uw statafels eenvoudig online bij HCA. In de meeste gevallen zijn de statafels uit voorraad leverbaar. Bent u gevestigd in Amsterdam? Dan kunnen wij uw bestelling vaak nog dezelfde dag afleveren.