Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478

Spatel

Een goede spatel is onmisbaar in de keuken van uw horecabedrijf. Bij HCA vindt u spatels in allerlei soorten en maten en van diverse materialen. Al onze spatels hebben echter één ding gemeen: ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen waardoor ze uitstekend gebruikt kunnen worden in een professionele keuken.

Spatels voor de professionele keuken

Of u zich nu heeft gespecialiseerd in het serveren van diners of bekwaam bent binnen de patisserie: spatels zijn onmisbaar. Er zijn altijd sausen te roeren, het vlees moet gekeerd worden met een bakspaan en door het leegschrapen van de mengkom met een spatel wordt iedere gram beslag gebruikt. Bij HCA kunt u alle soorten spatels kopen, wij hebben een ruim assortiment roerspatels, bakspatels, bakspanen, glazuurspatels en pannenlikkers.

Spatels van allerlei materiaal

De spatel is dankzij zijn vorm een dankbare hulp in de keuken. U kunt kiezen tussen spatels van verschillende materialen. Welk materiaal u kiest is afhankelijk van de functie. Zoekt u een spatel om sausen en soepen te roeren? Dan is een houten spatel een goede keuze. In de patisserie wordt vaak gebruik gemaakt van silicone spatels die zowel bij de bereiding van warme als koude gerechten ideaal zijn. Bij HCA kunt u uit allerlei materialen kiezen zoals hout, kunststof, RVS of silicone.

Spatels online bestellen

U bestelt uw spatels bij HCA eenvoudig online. De meeste spatels zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen enkele werkdagen geleverd. Bent u gevestigd in Amsterdam? Dan is een levering vaak dezelfde dag nog mogelijk.