Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamSound glazen

Sound glazen

Bent u voor uw horecaonderneming op zoek naar glazen met karakter? Dan raden wij u de Sound glazen uit de collectie van RCR aan. Deze glazen van Italiaans design zijn een aanwinst voor ieder restaurant en café.

Sound glazen Soul

De glazen uit de Sound-serie bestaan uit de types Soul en Funky. De Soul glazen zijn leverbaar als tumblers en longdrinkglazen. De RCR Sound Soul glazen hebben een opvallend speels motief dat doet denken aan een melodie. Denkt u eens in hoe feestelijk u uw frisdranken hierin kunt presenteren. De glazen van RCR zijn van zeer goede kwaliteit en daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in een commerciële setting. Ze kunnen in de vaatwasser gereinigd worden zonder dat dit invloed heeft op de oorspronkelijke glans en uitstraling.

Sound glazen Funky

Het tweede type glazen binnen de Soul-serie heet Funky en kenmerkt zich wederom door een opvallend motief waarmee de designer een link naar muziek wil maken. Deze glazen zijn beschikbaar als tumblers en longdrinkglazen. U kunt hierin whiskey en frisdrank schenken, maar zelfs wanneer u water serveert in dit glas zal het indruk maken op uw gasten. Alle glazen van RCR kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit.

Sound glazen online bestellen

U bestelt de Sound glazen in setjes van zes tumblers en/of longdrinkglazen. De Sound glazen zijn bij HCA direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld betekent dus binnen enkele werkdagen in huis. Is uw horecaonderneming gevestigd in Amsterdam? Dan kunnen wij uw Sound glazen vaak dezelfde dag nog leveren.