Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamSnackverpakkingen / Take away

Snackverpakkingen / Take away

Slim en milieuvriendelijk is iets waar Horeca Centrum Amsterdam voor 100% achter staat. Snackverpakkingen zijn wegwerpverpakkingen voor eenmalig gebruik. Het is heel belangrijk om hier verstandig mee om te gaan. In het assortiment van HCA worden er daarom producten aangeboden van het merk Duni en Depa die duurzaam en vernieuwend zijn.

Recyclebare producten op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd maken deze snackverpakkingen eerlijk en oprecht. De slimme designs van de verpakkingen maken het transport, het presenteren, en het weggooien en recyclen ervan gemakkelijk. Groen en duurzaam zijn prachtige redenen om te kiezen voor deze snackverpakkingen.

Pizzapuntbakjes, paninibakjes, frietboxen, frietcones, cateringdozen, snackbakjes, saladebakken en deksels voor sauscups zijn in verschillende formaten verkrijgbaar bij HCA. Al deze groene en duurzame producten zijn gemaakt van composteerbare grondstoffen en daarom zeer vriendelijk voor mens en milieu. Een duurzame verpakking zet mensen aan tot denken, en op deze manier smaakt een snack nog lekkerder. Speciaal gecertificeerd ongebleekt karton is de basis, en deze is voorzien van een coating op waterbasis die vetwerend en recyclebaar is. De uitstraling van het niet gekleurde karton legt nog meer het accent op het groene karakter. Snacks verkopen in ecologisch verantwoorde verpakkingen zal een goede indruk achterlaten bij de klanten. De uitstraling van dit concept is niet alleen slim maar ook nog eens verantwoord. Kijk daarom gerust eens door het assortiment van Horeca Centrum Amsterdam om overtuigd te raken van dit slimme product.