Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamServeergerei

Serveergerei

Bij Horeca Centrum Amsterdam treft u serveergerei voor de professionele horecakeuken. Opscheplepels, serveertangen, schuimspanen, saladevorken- en lepels, soeplepels, portioneerlepels, dressinglepels, spaghettilepels, visspanen, serveervorken, bakspanen, soeplepels en frituurscheppen: u vindt het allemaal bij ons.

Het serveergerei dat u bij ons vindt, is gemaakt van duurzame materialen, zoals RVS en melamine. Bovendien zijn alle lepels, vorken, spanen en tangen afwasmachinebestendig en bedoeld voor professioneel gebruik. Al onze items worden gebruikt in diverse horecagelegenheden en keuken, zoals eetcafés, restaurants en hotels.

Aangezien wij over een ruim assortiment serveergerei beschikken, is het mogelijk om uw keuze af te stemmen op uw interieur en servies. Zo kunt u kiezen voor standaard opscheplepels van roestvrijstaal, maar ook voor zwarte, rode of witte saladevorken- en lepels van melamine. Wilt u serveergerei bij ons bestellen? Dan doet u dat eenvoudig met slechts een druk op de knop. Vervolgens leveren wij uw bestelling binnen drie werkdagen.