Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamSchalen & Bakjes

Schalen & Bakjes

Schalen & Bakjes

Niet alleen tijdens de bereiding van uw gerechten, maar ook bij de presentatie spelen schalen en bakjes een belangrijke rol. Bij HCA kunt u kiezen uit een ruim assortiment schaaltjes en bakjes in verschillende formaten, kleuren en stijlen.

Schalen en bakjes voor in de keuken

Tijdens de bereiding van uw heerlijke maaltijden kunt u niet zonder schalen en bakjes. Zo heeft u bijvoorbeeld ramekins nodig om kleine ovenschotels en nagerechten te bereiden. U treft bij ons een groot assortiment schalen en bakjes voor in de keuken. Omdat ramekins niet alleen in de keuken blijven, maar ook aan tafel gepresenteerd worden, is de stijl van het product ook belangrijk. U kunt bij ons kiezen uit verschillende stijlen zodat ook uw bakjes en schalen goed aansluiten bij uw huisstijl.

Schalen en bakjes voor aan tafel

Met de juiste schalen en bakjes kunt u uw gerechten op een elegante wijze presenteren aan uw gasten, of het nu gaat om het toefje slagroom bij de koffie, het serveren van snacks of het presenteren van overheerlijke gerechten. U vindt bij ons schalen van allerlei formaat, van de kleinste boterpotjes tot ruime schalen voor het serveren van brood. U kunt daarbij ook kiezen uit verschillende materialen zoals glas, porselein, kunststof, melamine, stoneware, RVS en aardewerk in verschillende kleuren en stijlen.

Schalen en bakjes online bestellen

Wilt u ook uw gerechten op een elegante wijze presenteren met de schalen en bakjes uit ons assortiment? Plaats uw bestelling dan vandaag nog online. De meeste producten zijn bij HCA uit voorraad leverbaar.