HomeRoyal Leerdam Cocktailglazen

Royal Leerdam Cocktailglazen

Een goede cocktail hoort in een passend en vooral stijlvol glas. Laat dat maar aan de glaskunstenaars van Royal Leerdam over. Want met volop Hollandse degelijkheid biedt dit merk enkele prachtige cocktailglazen. Daarmee voorziet u zelfs de meest exotische cocktails van een passend omhulsel van eigen bodem.

Royal Leerdam cocktailglazen bestellen

Zoekt u geschikte cocktailglazen voor uw eigen cocktailaanbod? Bekijk het ruime aanbod cocktailglazen van Royal Leerdam, hier bij Horeca Centrum Amsterdam. Wij bieden u cocktailglazen uit de diverse collecties van het merk, verzameld in één overzicht. Zo bestelt u precies de cocktailglazen die het beste passen bij uw drankaanbod en huisstijl. Dat kan al vanaf een kleine set en uw bestelling bezorgen we binnen één week op locatie.

Royal Leerdam collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van Royal Leerdam? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, cocktailglazen of champagneglazen.

Allure l’Esprit du Vin
Bouquet Intermezzo
Carré Plaza
Claret Specials
Gilde
Royal Leerdam Champagneglazen
Royal Leerdam Cocktailglazen
Royal Leerdam Borrelglazen
Royal Leerdam Wijnglazen