Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeRobot Coupe R 502

Robot Coupe R 502

 2.790,00 (Excl. btw)

Robot Coupe

De Robot Coupe R 502 is een professionele keukenmachine die geschikt is voor het mixen, pureren en emulgeren van ingrediënten. De machine is voorzien van een krachtige motor en verschillende messen en schijven die eenvoudig te verwisselen zijn. De 502 is speciaal ontworpen voor intensief gebruik in de horeca en kan grote hoeveelheden ingrediënten snel en efficiënt verwerken. De machine is eenvoudig te bedienen en te reinigen. Dankzij het compacte formaat neemt de machine niet veel ruimte in beslag op het aanrecht of in de keuken. De machine wordt geleverd met verschillende messen en schijven voor een veelzijdige toepassing.

Merk: Robot Coupe
Artikelnummer: RC2382
Levertijd: Gemiddeld tussen de 2-5 werkdagen

Beschrijving

Multifunctionele keukenmachine speciaal ontwikkeld voor het hakken, emulgeren, kneden en vermalen of het maken van sauzen met de cutterfunctie, en het raspen en snijden van plakjes, gegolfde plakjes, julienne, macedoine en frieten met de groentesnijderfunctie.

Grote kuip

Roestvrijstalen grote kuip van 5,9 L: tijdbesparing door het verwerken van grotere hoeveelheden. Soft Touch handgreep speciaal ontwikkeld voor meer comfort en betere houvast.

Schraaparm

Schraaparm om gemakkelijk het deksel en de wanden van de kuip schoon te schrapen zonder te stoppen.

Timer

Timer met timer-functie en stopwatch om recepten gemakkelijk te kunnen herhalen en voor groot werkcomfort.

Verwerkingssnelheid

– Een grote invoergoot (oppervlak 139 cm²) voor het snijden van omvangrijke groenten zoals kool en knolselderij. Mogelijkheid om in één keer tot 10 tomaten tegelijk te verwerken.
– Mogelijkheid voor precisie snijden dankzij de cilindervormige invoergoot: Ø 58 mm voor lange of broze groenten (bijv.: courgette, komkommer, champignons).

Exclusieve snijmogelijkheden!

Exactitube precisie-pusher (Ø 39 mm): snijden van kleine groenten en vruchten: Spaanse peper, augurken, harde worst, asperges, lente-uitjes, bananen, aardbeien, druiven etc.

Uitzonderlijke snijkwaliteit

Complete collectie van 50 roestvrijstalen schijven met hoge precisie geslepen voor perfecte snijkwaliteit.