Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAShopVaatwasserRHIMA WD 6 Glass Glazenspoelmachine / Vaatwasser – Incl Energieterugwinning

RHIMA WD 6 Glass Glazenspoelmachine / Vaatwasser – Incl Energieterugwinning

 12.110,00 (Excl. btw)

RHIMA

De Rhima WD-6 Glass is een glazenspoelmachine die perfect is voor drukke horecagelegenheden. Het apparaat is volledig gemaakt van roestvrij staal en heeft een gebruiksvriendelijke bediening. Het heeft een programma van 120 seconden en kan maximaal 40 korven per uur verwerken. De machine heeft een automatische wasmiddeldosering en een ingebouwde naglansmiddeldosering voor een perfect schone en glanzende vaat. De WD-6 Glass heeft een krachtige waspomp en verwarmingselementen voor optimale reiniging en droging. Het heeft een glansspoeltemperatuur van 85 graden Celsius en kan glazen tot 350 mm hoog wassen. Het apparaat heeft ook een automatische stopfunctie die ervoor zorgt dat het apparaat wordt uitgeschakeld wanneer de kap wordt geopend. De WD-6 Glass is eenvoudig te installeren en te onderhouden en wordt geleverd met een waterontharder en een afvoerpomp.

Ideale oplossing voor delicate glazen

Wijnglazen en cocktailglazen zijn soms behoorlijk kwetsbaar. Als u ze elke dag met de hand wast en hanteert, verliest u er veel. Bovendien is het een tijdrovende klus, omdat elk glas natuurlijk perfect schoon en glanzend moet zijn. De WD 6 Glass neemt u dat probleem uit handen door het gehele wasproces van glaswerk te verzorgen. Deze machine zorgt stralend schone en droge glazen die u direct weer kunt gebruiken. Zo voorkomt u niet alleen dat u regelmatig nieuwe glazen moet kopen door verlies, maar door het snelle was en droogproces heeft u ook minder glazen nodig en dat scheelt u weer opslag van glas. In elk opzicht biedt de RHIMA WD 6 Glass u gemak.

RHIMA WD 6 Glass kopen

Zoekt u een betrouwbare en compacte glazenspoelmachine waar u ook al uw kwetsbare glazen zonder aarzelen in schoonmaakt? De RHIMA WD 6 Glass is de perfecte machine voor uw spoelkeuken. Samen met korventransportmachine hebben met aangedreven keerbochten en rollertafels heeft u zo alles in uw keuken om al uw glazen en servies stralend schoon en als nieuw weer aan uw klanten te kunnen voorzetten. Bestel de WD 6 Glass hier bij Horeca Centrum Amsterdam en u profiteert van snelle bezorging. Ook horeca-apparaten bezorgen wij doorgaans binnen één week.

  Elektronische besturing
  Voorzien van twee wateraansluitingen
  ECO-FLOW warmteterugwinning (optie)
  3 Wasprogramma’sC

Merk: RHIMA
Artikelnummer: RH11000335
Levertijd: Gemiddeld tussen de 2-5 werkdagen

Beschrijving

Glazenspoelmachine voor cafe’s en restaurants in het hogere segment

RHIMA’s betrouwbare glazenspoelmachine WD-6 GLASS is ontworpen om glaswerk te wassen met een perfect wasresultaat. In veel afwaskeukens wordt veel tijd besteed aan het met de hand drogen en poleren van glaswerk om een perfect schoon resultaat te krijgen. Bij het handmatig drogen en polijsten van grote hoeveelheden glaswerk kan dit een tijdrovende klus worden.

De WD-6 GLASS is een ideale machine voor horeca-ondernemingen die in de spoelkeuken al een korventransportmachine hebben met aangedreven keerbochten en rollertafels. De glazenspoelmachine zorgt ervoor dat de delicate wijnglazen weer sprankelend schoon worden. Al het overige serviesgoed gaat via een voorwasmachine naar de korventransportmachine. Zie afbeelding: De delicate wijnglazen worden gewassen door de WD-6 GLASS (links). Al het overige servies wordt door een voorspoelmachine gestuurd voordat ze in de korventransportvaatwasser gaan (rechts).

Glass tilt-systeem

De WD-6 en WD-7 zijn uitgerust met het nieuwe GLASS TILT-systeem. Dit zorgt ervoor zorgt dat de korf tijdens de naspoeling schuin staat. Daardoor kan het water van de buitenkant van elk glas afvloeien, waardoor de glazen sneller drogen. Dankzij dit systeem drogen de glazen in een optimale positie, zodat met de hand drogen tot een minimum wordt beperkt en u minder risico loopt op vingerafdrukken, vlekken en breuk. Tegelijkertijd wordt de hygiëne vergroot.

Brandschone glazen

Onze WD-6 GLASS en WD-7 GLASS glazenspoelmachines zijn voorzien van twee wateraansluitingen, één voor koud en één voor warm water. Bij het starten van de machine wordt de tank gevuld met warm water. Voor de spoelcycli wordt koud water gebruikt. Voor een topresultaat adviseert RHIMA het water te behandelen middels een zogenaamd ‘omgekeerd osmose’ apparaat. Dit water wordt gebruikt voor het naspoelen. Als de glazen opdrogen ziet u geen vlekken of strepen meer maar een fantastisch glanzend eindresultaat.

3 wasprogramma’s

De glazenspoelmachines van RHIMA hebben programma’s voor verschillende soorten glazen. Zo worden standaardglazen nagespoeld op een temperatuur van 85 °C om het allerhoogste hygiëneniveau te garanderen. Bier- en wijnglazen kunnen worden nagespoeld op een temperatuur van 65 °C. Voor delicate wijnglazen kan, afhankelijk van grootte en vorm van het glas, de hoeveelheid naspoelwater worden aangepast.

Eco-Flow

Optioneel kan de machine worden uitgerust met ECO-FLOW warmteterugwinning. ECO-FLOW gebruikt de energie uit de stoom om het water te verwarmen voor de volgende cyclus. Zo wordt de hoeveelheid stoom tot een minimum beperkt en hoeft de ruimte minder goed geventileerd te worden. Daarnaast wordt drogere lucht over de glazen in de machine geblazen, waardoor ze veel sneller en effectiever drogen. ECO-FLOW is niet alleen ontwikkeld om energie te besparen, maar ook om te zorgen voor betere arbeidsomstandigheden.

Duplus

DUPLUS is verkrijgbaar als optie bij de WD-6 GLASS. Dankzij onze gepatenteerde DUPLUS-technologie wordt het waterverbruik gereduceerd tot vrijwel nihil. Het geheim is dat het water van de vorige cyclus wordt gebruikt voor de eerste spoelfase. De tweede spoelfase gebruikt één liter schoon water met een temperatuur van 85 °C. Het spoelwater uit de tweede fase wordt opgevangen voor gebruik in de volgende cyclus. DUPLUS is de ideale keuze als u het milieu en uw portemonnee minimaal wilt belasten.

Rhima WD 6 Glass specificaties:

  • Complete glazenwasmachine met een installatiehoogte van slechts 850 mm
  • Korfafmeting 500 x 500 mm
  • Touch bediening en een duidelijk kleurendisplay
  • Unieke wasarmen met ‘anti-drip’ -connector
  • Koude naspoeling mogelijk speciaal voor bierglazen
  • 8 Glazenwasprogramma’s voor een optimaal resultaat voor elk type glas
  • USB-interface, data download via USB
  • Apart hygiëneprogramma waarbij de machine bij hogere temperaturen een zelfreiniging uitvoert
  • Leegmelding via het display (optie)