Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeRHIMA WD-4 Glass Glazenspoelmachine / Vaatwasser

RHIMA WD-4 Glass Glazenspoelmachine / Vaatwasser

 5.415,00 (Excl. btw)

RHIMA

Een zeer complete, krachtige en duurzame glazenspoeler. Met de RHIMA WD 4 tilt u uw spoelstraat naar een hoger niveau en heeft u altijd schone glazen. Hoogwaardig design van RHIMA zorgt ervoor dat u nauwelijks onderhoud heeft aan de WD 4, terwijl u steeds in een handomdraai beschikt over stralend schonen glazen, streeploos en blinkend. Deze glazenspoelmachien wordt zéér compleet geleverd, inclusief wasmiddeldoseerunit en naspoelmiddeldoseerapparaat. Deze zorgen ervoor dat het wasmiddel en naspoelmiddel altijd perfect gedoseerd worden. Dat scheelt weer inkoop en zorgt voor een consistent spoelresultaat.

Krachtig en duurzaam

Dankzij thermochrome besturing voldoet elke spoelbeurt in de RHIMA WD 4 gegarandeerd aan de HACCP-normen. Binnen het stoere en sterke RVS waarvan de buitenkant gemaakt is, werkt u eventueel ook hard aan duurzaamheid. Dat doet de machine in de eerste plaats zelf, dankzij een relatief laag water- en energieverbruik. Zelf stelt u de temperatuur van het naspoelen eventueel lager in, op 65°C voor glaswerk of 40°C voor bierglazen. Ook dat scheelt weer energie. De individuele componenten van de WD 4 zijn in de meeste gevallen uitneembaar, eenvoudig te reinigen en eventueel ook te vervangen. Zo maximaliseert u de levensduur van deze glazenspoeler.

Online RHIMA WD 4 kopen

Met de RHIMA WD 4 haalt u een zéér complete glazenspoeler en horecavaatwasser in huis, waarmee u uw bedrijfsvoering vereenvoudigt en professionaliseert. De WD 4 Glass is leverbaar in versies op 230 Volt of 400 Volt. Deze glazenspoeler beschikt over meerdere standen waarmee u in totaal tot wel 29 korven met glas per uur kunt spoelen. Glazen die streepvrij en gebruiksklaar uit de machine komen. Wat die korven zelf betreft heeft u ook keuze uit verschillende soorten. Zo gebruikt u steeds die korven die voor het betreffende type glas het meest geschikt zijn. Wilt u de RHIMA WD 40 Glass bestellen? Doe dat dan hier bij Horeca Centrum Amsterdam. Wij bezorgen binnen één week.

  Elektronische besturing
  Fluisterstille werking
  Eenvoudig te bedienen
  Makkelijk in onderhoud

Merk: RHIMA
Artikelnummer: RH11000335
Levertijd: Gemiddeld tussen de 2-5 werkdagen

Beschrijving

Geïntegreerde was- en naspoelarmen en verticale waspomp
De geïntegreerde was- en naspoelarmen, boven en onder identiek en uitwisselbaar, zijn zelfreinigend en niet verstoppend. Bovendien kan door deze constructie géén waswater nadruppelen op de vaat, waardoor in combinatie met osmosewater een poleervrij resultaat tot stand komt. De verticaal gemonteerde waspomp bevordert het eindresultaat en zorgt ervoor dat de machine schoon start.

Nachtstand, softstart, korventeller én afvoerpomp
De licht bedienbare deur kan drie posities innemen, namelijk open, gesloten en ventilatiestand (=nachtstand). De WD 4 Plus is zeer compleet uitgerust, te weten inclusief wasmiddeldoseerunit en naspoelmiddeldoseerapparaat. Hiermee worden zowel het vaatwasmiddel als het naspoelmiddel automatisch en zeer nauwkeurig gedoseerd. Dit bevordert het eindresultaat en zorgt voor lage exploitatiekosten.De korventeller is een uitstekend management instrument en de standaard afvoerpomp maakt de machine vrijwel overal te installeren.

Voltage en capaciteit
De WD 4 Glass is naar wens leverbaar op 230 Volt of 400 Volt. Afhankelijk van de instellingen is een capaciteit van 10 tot zelfs 28 korven per uur te realiseren.

Korfafmeting 500×500 mm
Met behulp van diverse korven, zowel volkunststof als draadkorven, kan de WD 4 Glass een variëteit aan vaatwerk reinigen. Ten behoeve van glaswerk zijn zowel stapelbare vakverdeelkorven als draadkorven beschikbaar, die in combinatie met een omgekeerde osmose installatie een poleervrij resultaat realiseren. Ook voor borden, dienbladen en bestek is een zeer uitgebreid korvenassortiment leverbaar.

Bedieningspaneel met grafisch display
Het modern vormgegeven display van gehard glas is eenvoudig leesbaar (ook wanneer de machine onder de bar wordt geplaatst en werkt met taalonafhankelijke symbolen. De diverse functies en programma’s van de WD 4 Glass kunnen door lichte aanraking geactiveerd worden.

Dubbelwandig geïsoleerd
De RHIMA WD 4 Glass is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energiezuinig) en is het geluidsniveau zeer laag.

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch
Deze Zweedse professionele machine is volledig vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS), ook de was- en naspoelarmen en oppervlaktefilters. De componenten van de machine zorgen voor een lange levensduur. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen, omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing. Desgewenst is de machine ook instelbaar met een naspoelwatertemperatuur van 65°C voor glaswerk of 40°C voor bierglazen.

Wasmiddeldoseerunit en naspoelmiddeldoseerapparaat
De WD 4 Plus is zeer compleet uitgerust, te weten inclusief wasmiddeldoseerunit en naspoelmiddeldoseerapparaat. Hiermee worden zowel het vaatwasmiddel als het naspoelmiddel automatisch en zeer nauwkeurig gedoseerd. Dit bevordert het eindresultaat en zorgt voor lage exploitatiekosten.

Milieuvriendelijk en een hoge capaciteit
De parameters van de machine, zoals naspoeltijd en naspoeltemperatuur, zijn perfect instelbaar op het vaataanbod. Hierdoor kan bij minimale verbruikswaarden onder alle omstandigheden een optimaal resultaat en een maximale capaciteit gerealiseerd worden. Met deze machine kunnen bijvoorbeeld bierglazen met 40°C worden nagespoeld, kwetsbare champagneglazen op 65°C en porseleinen borden op 85°C.

Breaktank en naspoeldrukverhogingspomp
Deze geavanceerde machine is voorzien van een breaktank en naspoeldrukverhogingspomp. Hierdoor realiseert de machine, onafhankelijk van de waterleidingsdruk, een schitterend en continu hoogwaardig eindresultaat. Tevens is de machine door dit uitrustingsniveau Belgaqua goedgekeurd.

E.I.A.: de fiscus betaalt mee
De Rhima WD 4 HR Glass is energiezuinig én zuinig met uw investeringsbudget. Deze machine valt onder de E.I.A. (meldcode 220809) en dit betekent dat de overheid door het geven van fiscaal voordeel op deze investering een netto bijdrage kan leveren van €500 tot €1.000,-. Hierdoor kan een WD 4 HR Glass een interessantere investering zijn. Vraag uw verkoopadviseur naar de details en voorwaarden.

WD-4E standaard uitvoering:

 • AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal
 • 3 wasprogramma’s en een automatisch zelfreinigingsprogramma
 • elektronische besturing
 • digitale weergave van temperatuur, was- en naspoelwater en resterende programmaduur
 • thermochrone naspoeling >82°C conform HACCP
 • niveaubeveiligingsschakelaar
 • doorvoerhoogte 340 mm
 • ingebouwde roestvrijstalen naspoelboiler 9000 Watt
 • roestvrijstalen oppervlaktefilters
 • ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • dubbelwandige en geïsoleerde uitvoering
 • thermische beveiliging tegen oververhitting pomp
 • aansluiting 400 V+3f+0+a
 • afmeting B x D x H 600 x 605 x 850 mm
 • 12 maanden all in garantie

Compleet geleverd met:

 • bordenkorf kunststof, 50 x 50 cm
 • 1 universeelkorf kunststof, 50