Alleen leverbaar in Amsterdam door onze eigen chauffeurs.

Pro Wash Rinse is een neutraal, laagschuimend naglansmiddel speciaal ontwikkeld voor de machinale vaatwas. Pro Wash Rinse laat geen geur of smaak na en is biologisch afbreekbaar. Pro Wash Rinse is ontwikkelt op basis van een speciaal mengsel van niet-iogene oppervlakteactieve stoffen.

Dit unieke mengsel verlaagt de oppervlaktespanning en voorkomt druppelvorming aan het oppervlak en verkort de droogtijd. Tevens heeft Pro Wash Rinse een schuimremmende werking in de vaatwasmachine.

Gebruiksaanwijzing

Pro Wash Rinse is geschikt voor alle typen professionele vaatwasmachines met automatische dosering. De dosering is afhankelijk van de lokale omstandigheden. Pro Wash Rinse wordt gedoseerd bij een gebruiksconcentratie 0.1 – 0.3 gram per liter.

Verpakking

Pro Wash Rinse is verpakt in een 5 en 10L bag in box. Deze bag in box heeft een UN goedkeuring en bestaat uit een twee delen een zogenaamde binnenzak en een stevige omdoos. De bag in box is makkelijker in opslag en weegt 50-70% minder dan een normale jerrycan en tevens kan een gebruikte bag in bax gescheiden met het afval mee.