Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCARCR Timeless

RCR Timeless

Met de RCR Timeless collectie heeft u prachtige glazen in handen die u tafelsetting een upgrade geven. Deze tijdloze glazen zijn gemaakt van hoogwaardig kristalglas en zijn perfect voor elk moment, of u nu dineert met vrienden of familie of een belangrijke zakelijke lunch hebt. De elegante vorm en de heldere uitstraling van de glazen maken indruk op uw gasten en zorgen ervoor dat u zich elke dag als een koning voelt.

RCR Timeless collectie bestellen

De RCR Timeless collectie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor diverse dranken, zoals wijn, water, champagne en cocktails. U kunt de glazen machinaal wassen en ze zijn bestand tegen krassen en breuken. De glazen zijn per stuk te bestellen, maar ook in voordelige sets van zes of twaalf stuks. Bestel nu de RCR Timeless collectie bij Horeca Centrum Amsterdam en maak uw tafelsetting helemaal af.

RCR collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van RCR? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, waterglazen of longdrinkglazen.

Adagio Melodia
Alkemist Mixology
Aria Oasis
Brillante Opera
Ego Sidro
Enigma Sound
Essential Tattoo
Etna Timeless
Fire Tocai
Fusion Trix
Fusion Colour Universum
Glamour Wine Drop
Invino World’s Best glazen
Laurus Piatti
Marilyn
RCR Champagneglazen
RCR Longdrinkglazen
RCR Whiskeyglazen
RCR Wijnglazen