HomeRCR Opera

RCR Opera

De RCR Opera collectie is een bijzonder elegante collectie glazen van horecakwaliteit. Met deze stijlvolle glazen weet u zeker dat uw drankjes op een bijzondere manier gepresenteerd worden. De collectie bevat verschillende soorten glazen, waaronder wijnglazen, waterglazen en champagneflûtes. Door de prachtige vormgeving en het heldere kristalglas zijn deze glazen een lust voor het oog.

RCR Opera collectie bestellen

Als u op zoek bent naar glazen van de hoogste kwaliteit, dan is de RCR Opera collectie een uitstekende keuze. De glazen zijn gemaakt van hoogwaardig kristalglas en zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn de glazen ook nog eens machinaal te wassen, waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. U kunt de glazen uit de RCR Opera collectie al bestellen vanaf sets van zes glazen en ze zijn daardoor ook zeer geschikt voor bij u thuis.

RCR collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van RCR? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, waterglazen of longdrinkglazen.

Adagio Melodia
Alkemist Mixology
Aria Oasis
Brillante Opera
Ego Sidro
Enigma Sound
Essential Tattoo
Etna Timeless