HomeRCR Oasis

RCR Oasis

De RCR Oasis collectie is een lust voor het oog. Deze unieke collectie kenmerkt zich door haar prachtige vormgeving en is een echte aanwinst voor iedere horecazaak. Of u nu op zoek bent naar karaffen, wijnglazen of waterglazen, in deze collectie vindt u het allemaal. Door de mooie vormgeving van deze glazen geeft u uw drankjes net dat beetje extra dimensie, waardoor ze nog beter tot hun recht komen.

RCR Oasis collectie bestellen

Als u op zoek bent naar prachtige glazen met een unieke uitstraling, dan is de RCR Oasis collectie zeker iets voor u. De glazen zijn gemaakt van hoogwaardig kristalglas en zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. U kunt de glazen machinaal wassen, waardoor ze ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk zijn. De glazen uit de RCR Oasis collectie zijn al verkrijgbaar vanaf sets van zes glazen en zijn daardoor ook zeer geschikt voor thuis.

RCR collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van RCR? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, waterglazen of longdrinkglazen.

Adagio Melodia
Alkemist Mixology
Aria Oasis
Brillante Opera
Ego Sidro
Enigma Sound
Essential Tattoo
Etna Timeless
Fire Tocai
Fusion Trix
Fusion Colour Universum
Glamour Wine Drop
Invino World’s Best glazen
Laurus Piatti
Marilyn
RCR Champagneglazen
RCR Longdrinkglazen
RCR Whiskeyglazen
RCR Wijnglazen