HomeRCR Marilyn

RCR Marilyn

Bent u op zoek naar verfijnde glazen die uw tafelsetting helemaal af maken? Dan is de RCR Marilyn collectie perfect voor u. Deze collectie bestaat uit een verscheidenheid aan glazen met een elegante uitstraling en een tijdloos en reliëfrijk design. Met de RCR Marilyn collectie geeft u uw diners en borrels een extra touch of glamour.

RCR Marilyn collectie bestellen

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u de RCR Marilyn collectie gemakkelijk bestellen. De glazen zijn geschikt voor de vaatwasser en verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo kunt u een complete set samenstellen die perfect past bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar wijnglazen, champagneglazen of waterglazen, de RCR Marilyn collectie heeft het allemaal. Bestel vandaag nog en maak uw tafelsetting compleet met deze prachtige glazen.

RCR collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van RCR? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, waterglazen of longdrinkglazen.

Adagio Melodia
Alkemist Mixology
Aria Oasis
Brillante Opera
Ego Sidro
Enigma Sound
Essential Tattoo
Etna Timeless
Fire Tocai
Fusion Trix
Fusion Colour Universum
Glamour Wine Drop
Invino World’s Best glazen
Laurus Piatti
Marilyn
RCR Champagneglazen
RCR Longdrinkglazen
RCR Whiskeyglazen
RCR Wijnglazen