Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCARCR Invino

RCR Invino

Als wijnliefhebber weet u als geen ander dat het juiste glas een belangrijke rol speelt bij het ervaren van een goede wijn. Met de RCR Invino collectie haalt u elegante en stijlvolle wijnglazen in huis die uw wijnervaring naar een hoger niveau tillen. Deze glazen zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtig om te zien. Het kristalheldere glas en de verfijnde vormen maken het drinken van uw favoriete wijn tot een ware belevenis.

RCR Invino collectie bestellen

Of u nu een professionele sommelier bent of gewoon geniet van een goed glas wijn, de RCR Invino collectie is een must-have. Het is een glazencollectie van hoge kwaliteit, gemaakt van loodvrij kristalglas en geschikt voor de vaatwasser. U kunt deze collectie bestellen in sets van zes, zodat u altijd genoeg glazen in huis heeft voor een gezellige avond met vrienden of familie. Bestel vandaag nog de RCR Invino collectie en geniet van uw wijn in stijl.

RCR collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van RCR? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, waterglazen of longdrinkglazen.

Adagio Melodia
Alkemist Mixology
Aria Oasis
Brillante Opera
Ego Sidro
Enigma Sound
Essential Tattoo
Etna Timeless
Fire Tocai
Fusion Trix
Fusion Colour Universum
Glamour Wine Drop
Invino World’s Best glazen
Laurus Piatti
Marilyn