Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeRCR Adagio

RCR Adagio

De RCR Adagio collectie is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een elegante en verfijnde glazencollectie van Italiaanse makelij. Deze collectie omvat een breed assortiment glazen, van wijnglazen en champagneglazen tot longdrinkglazen en tumblerglazen. Elk glas is met de grootste zorg en precisie vervaardigd, wat duidelijk te zien is aan de subtiele details en de prachtige vormen.

RCR Adagio collectie bestellen

Wilt u uw gasten het beste van het beste bieden? Dan is de RCR Adagio collectie een uitstekende keuze. De glazen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik in de horeca. Bovendien zijn de glazen vaatwasserbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Bij Horeca Centrum Amsterdam bestelt u deze prachtige glazencollectie tegen aantrekkelijke prijzen.

RCR collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van RCR? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, waterglazen of longdrinkglazen.

Adagio Melodia
Alkemist Mixology
Aria Oasis
Brillante Opera
Ego Sidro
Enigma Sound
Essential Tattoo
Etna Timeless
Fire Tocai
Fusion Trix
Fusion Colour Universum
Glamour Wine Drop
Invino World’s Best glazen
Laurus Piatti
Marilyn
RCR Champagneglazen
RCR Longdrinkglazen
RCR Whiskeyglazen
RCR Wijnglazen