Polar

Met een bruikbare gekoelde inhoud van 308L, verdeeld over 3 RVS deuren biedt de Polar G-serie koelwerkbank meer dan genoeg opslagruimte om grote hoeveelheden ingrediënten bij de hand te houden.

Aan de bovenzijde heeft de koelwerkbank een enorm duurzaam en sterk koelblijvend granieten werkblad, perfect om pizza- of brooddeeg op te bereiden. De gebruiksvriendelijkheid is gewaarborgd door het digitale bedieningspaneel en de eenvoudig in hoogte verstelbare schappen.

Polar G-serie keukenkoelingen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in professionele keukens. Ze hebben een sterke, duurzame constructie met hoogwaardige compressoren. De G-serie is de perfecte keus als u een koeling zoekt die langdurig constante prestaties moet leveren, ook bij vaak openen en sluiten. De G-serie functioneert optimaal bij een omgevingstemperatuur tot 32°C.

Is deze koeling gastronorm compatibel?

Ja, deze koeling biedt ruimte aan 9 GN 1/1 bakken met een diepte tot 100mm. de GN bakken kunnen op de schappen, of in plaats van de schappen worden geplaatst.

Kun je apparaten op de koelwerkbank plaatsen?

Ja, de koeling is stevig genoeg om apparaten op te plaatsen, zoals mixers of groentesnijders.

Zijn de deurrubbers door de gebruiker te vervangen?

Ja, de deurrubbers zijn eenvoudig uitneembaar, zodat ze makkelijk schoon te maken zijn. Vervangende deurrubbers zijn beschikbaar bij accessoires en reserveonderdelen.

Merk: Polar
Artikelnummer: GA-CL109
Levertijd: Gemiddeld tussen de 2-5 werkdagen