Polar

Voor keukens die een betrouwbare gekoelde opslag zoeken is er de ruimtebesparende Polar G-serie driedeurs koelwerkbank. Met eenvoudige digitale bediening en zeer stevige RVS constructie waardoor de koelwerkbank eenvoudig in gebruik, schoonmaak en onderhoud is.

De uitneembare deurrubbers en effectieve isolatie werken kostenbesparend, terwijl het duurzame werkblad ideaal is voor voedselbereiding of om kleinere apparaten als magnetrons, blenders of keukenmachines op te plaatsen. GN bakken apart verkrijgbaar.

Polar G-serie keukenkoelingen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in professionele keukens. Ze hebben een sterke, duurzame constructie met hoogwaardige compressoren. De G-serie is de perfecte keus als u een koeling zoekt die langdurig constante prestaties moet leveren, ook bij vaak openen en sluiten. De G-serie functioneert optimaal bij een omgevingstemperatuur tot 32°C.

Hoeveel schappen kunnen er achter iedere deur?

Er is ruimte voor 6 schappen per deur, dus in totaal 18. Extra schappen en schapgeleiders zijn verkrijgbaar bij de accessoires en reserveonderdelen.

Is het één grote ruimte, of zitten er schotten achter de deuren?

De Polar werkbank heeft één grote opslagruimte, er zitten geen scheidingswanden tussen.

Is de temperatuur gelijkmatig verdeeld over de inhoud van de Polar koelwerkbank?

Ja – de koeling heeft 2 ventilatoren die de lucht doen stromen, waardoor de temperatuur consistent is over de gehele inhoud.

Merk: Polar
Artikelnummer: GA-G622
Levertijd: Gemiddeld tussen de 2-5 werkdagen