HomePina colada glazen

Pina colada glazen

Bent u op zoek naar de perfecte pina colada glazen voor uw horecaonderneming? Bij Horeca Centrum Amsterdam hebben we een uitgebreid assortiment aan glazen van merken als Libbey en Pasabahce. Onze pina colada glazen zijn verkrijgbaar in sets van vier, zes of twaalf glazen, en zijn perfect voor het serveren van deze populaire cocktail. Op deze pagina vindt u onze pina colada glazen.

Wat is een Pina colada?

De pina colada is een heerlijke tropische cocktail die bestaat uit rum, ananassap en kokosmelk. Deze populaire cocktail is een feestje in een glas en wordt vaak geserveerd in een reliëfrijk glas, bijvoorbeeld met een ananasmotief. Het glas moet groot genoeg zijn om voldoende ijs en drank te bevatten, en moet daarnaast een brede opening hebben om de typische tropische decoraties te kunnen plaatsen. Onze pina colada glazen zijn speciaal ontworpen voor deze cocktail en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Maak uw eigen pina colada en kies daarbij het perfecte glas.

Mason jars voor pina colada en andere cocktails

Een andere populaire optie voor het serveren van Pina colada’s is het gebruik van Mason jars. Deze stevige, glazen potten hebben een nostalgische uitstraling en zijn perfect voor het serveren van dranken. Naast Pina colada’s zijn Mason jars geschikt voor het serveren van andere cocktails, smoothies of frisdranken. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u Mason jars van verschillende merken en in verschillende maten. Natuurlijk hoeft u zo’n mason jar niet als pina colada glas te gebruiken. Er zijn tal van (zomerse) drankjes die u prima in zo’n glas serveert. Ook op of achter de bar staan deze glazen heel leuk.

Alle soorten cocktail glazen

Bij Horeca Centrum Amsterdam bieden we niet alleen Pina colada glazen aan, maar ook vele andere soorten cocktailglazen. Of u nu op zoek bent naar martini glazen, een gewone tumbler of de kenmerkende koperen bekers voor een Moscow mule. Ook wijnglazen vindt u hier in alle soorten en maten. Al onze glazen zijn van horecakwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Zo kunt u uw drankjes serveren in het perfecte glas en uw gasten de ultieme beleving bieden. Ziet u een bepaalde stijl die u bevalt? Veel van onze merken bieden collecties aan met verschillende soorten glazen in dezelfde stijl.

Online Pina colada glazen kopen

Het bestellen van pina colada glazen bij Horeca Centrum Amsterdam biedt u vele voordelen. Wij leveren namelijk niet alleen glazen van horecakwaliteit, maar bieden ook een zeer ruim aanbod aan non-food producten. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering van slechts enkele dagen. Zo kunt u uw bestelling snel in huis hebben en uw gasten voorzien van de perfecte cocktailpresentatie. Het bestellen van pina colada glazen is eenvoudig en snel geregeld. Binnen een week heeft u het perfecte glas in huis voor deze ultiem zomerse cocktail.