Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAOld Fashioned glazen

Old Fashioned glazen

Bent u op zoek naar mooie old fashioned glazen voor uw horecazaak of om thuis te gebruiken? Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u een uitgebreid aanbod van diverse merken, zoals Libbey, Duralex en RCR. Deze glazen zijn speciaal ontworpen voor de populaire cocktail ‘old fashioned’, die in een tumbler of whiskyglas wordt geserveerd. In dit artikel vertellen wij u graag meer over deze glazen en waarom u ze bij ons zou moeten bestellen.

Wat is een old fashioned cocktail?

De old fashioned is een bekende en geliefde cocktail die naar verluidt al in de 19de eeuw ontstond. Daarmee is deze cocktail met recht ‘old’ te noemen, al is hij onverminderd populair. De drank bestaat uit suiker, bittere likeur en whisky, gegarneerd met sinaasappel- en kersenpartjes en een scheutje sodawater. Het is een klassieke cocktail die een bepaalde stijl en sfeer oproept. Daarom is het belangrijk om deze te serveren in het juiste glas, om de ervaring van de gast compleet te maken. Zoekt u passende garnering of accessoires voor de aankleding van uw old fashioned? Ook dat bieden we volop.

In welk glas hoort een old fashioned?

Een old fashioned cocktail hoort geserveerd te worden in een tumbler of whiskyglas. Deze glazen hebben een robuuste uitstraling en een stevige bodem, wat ze geschikt maakt voor het muddlen (fijnstampen) van de ingrediënten en het toevoegen van ijs. Het glas heeft ook de juiste grootte en vorm om de aroma’s van de cocktail goed tot hun recht te laten komen. Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u terecht voor diverse soorten old fashioned glazen, van verschillende merken en in sets van vier, zes of twaalf glazen.

Nog meer cocktailglazen

Naast old fashioned glazen bieden wij bij Horeca Centrum Amsterdam nog veel meer soorten cocktailglazen aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld martini- en margaritaglazen, longdrinkglazen en champagneglazen. Ook hebben wij glazen van diverse merken, zoals Schott Zwiesel en Arcoroc. Met ons ruime assortiment kunt u uw gasten altijd de perfecte cocktail serveren. En natuurlijk ook elke andere drank. Want in ons ruime aanbod glazen, vindt u vrijwel elk soort glas.

Online old fashioned glazen kopen

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u eenvoudig en snel online old fashioned glazen kopen. Onze glazen zijn van horecakwaliteit en hebben een lange levensduur. Ook worden ze geleverd in sets, zodat u altijd voldoende glazen op voorraad heeft. Bovendien leveren wij snel, binnen enkele dagen heeft u uw bestelling al in huis. En wist u dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor glazen, maar ook voor andere non-food producten? Denk hierbij aan servies, bestek, tafellinnen en meubilair. Zo heeft u alles wat u nodig heeft voor uw horecazaak op één plek. Bestel daarom vandaag nog uw old fashioned glazen bij Horeca Centrum Amsterdam en maak uw gasten blij met een perfect geserveerde cocktail.