HomeMoscow mule glazen

Moscow mule glazen

Een stoere cocktail op basis van wodka en gember. De Moscow mule is een klassieker en omdat een cocktail een kunstwerkje is, schenkt u deze in een passend glas. Of beker eigenlijk, want zo hoort het bij deze cocktail. Wij bieden een ruim assortiment aan koperen bekers, tumblerglazen en andere cocktailglazen aan. Hier vertellen wij u graag meer over wat een Moscow mule is, waarom het in een koperen beker geschonken hoort te worden en welke glazen geschikt zijn voor andere cocktails.

Wat is een Moscow mule?

Een Moscow mule is een populaire cocktail die in de jaren ’40 van de vorige eeuw is ontstaan. De cocktail bestaat uit wodka, gemberbier en limoensap en wordt traditioneel geserveerd in een koperen beker. De koperen beker zorgt voor een bijzondere smaakbeleving doordat het koper de kou goed vasthoudt en het drankje hierdoor extra verfrissend aanvoelt. Daarnaast heeft de beker een opvallend uiterlijk, wat de presentatie van de cocktail ten goede komt. Een goede cocktail is tenslotte ook qua presentatie een feestje.

Koperen beker voor cocktail

Elke cocktail heeft zijn eigen glas. Bij de Moscow mule is dat net even anders. Hoewel Moscow mule glazen ook voorkomen en deze cocktail ook vaak in een glas geserveerd wordt, hoort deze in een kenmerkende koperen beker. Bij Horeca Centrum Amsterdam verkopen wij verschillende soorten koperen bekers voor de Moscow mule cocktail. Onze bekers zijn van horecakwaliteit en zijn daardoor geschikt voor intensief gebruik in de horeca. Wij bieden zowel gladde als gehamerde koperen bekers aan, in diverse maten en designs. Een koperen beker maakt het serveren van de Moscow mule cocktail extra speciaal en is daardoor een must-have voor iedere cocktailbar.

Bekers en glazen voor andere cocktails

Naast de koperen beker voor de Moscow mule cocktail, bieden wij ook andere cocktailglazen aan. Van tumblerglazen tot martini glazen en van shotglazen tot wijnglazen, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw gasten te voorzien van de lekkerste cocktails en andere dranken. Onze glazen zijn van horecakwaliteit en worden geleverd in sets van bijvoorbeeld vier, zes of twaalf glazen. Merken die wij onder andere aanbieden zijn Pasabahce, RCR en Royal Leerdam. Zo kunt u voor elke cocktail het juiste glaswerk vinden.

Online Moscow mule glazen kopen

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u eenvoudig en snel online uw Moscow mule glazen bestellen. U zoekt gemakkelijk op prijs, merk en gebruiksdoel van bekers en glazen. Onze producten zijn van horecakwaliteit en worden snel geleverd, vaak al binnen enkele dagen. U kunt bij ons terecht voor al uw non-food producten, waardoor u alles wat u nodig heeft voor uw horecabedrijf bij één leverancier kunt bestellen. Ook alles voor uw cocktails. Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u rekenen op kwaliteit, snelheid en een zeer ruim aanbod van alles