Milan Toast

Milantoast

Een heerlijk ontbijt met invallend zonlicht een lekkere cappuccino heerlijk krakende toast. U ziet uzelf al zitten in een Italiaans ontbijttentje. Voor de lekkerste toast op zijn Italiaans hoeft u niet naar Italië, want Horeca Centrum Amsterdam komt u deze ervaring graag brengen. Kies voor de prachtige broodroosters van Milantoast en laat uzelf of uw gasten delen in deze ervaring.

Alle Milantoast producten

Over Milantoast

Milantoast is opgericht in 1948 in Milaan door Mario Egi en Andrea Ivo Novi. Het bedrijf is begonnen als een producent van onderdelen voor espressomachines en heeft in 1958 het merk geregistreerd. De identiteit van het bedrijf en zijn geschiedenis zijn nauw verbonden met de sociaaleconomische ontwikkeling van Milaan. Na 70 jaar ervaring worden alle producten nog steeds ontworpen en met de hand gemaakt in de Milantoast fabriek in Milaan. Behalve dat deze apparaten exponenten zijn van wereldberoemd Italiaans design, zijn ze bovenal ook gemaakt met de ervaring van de gebruiker in gedachte. Een mooi apparaat is belangrijk, maar nog belangrijker is het dat u er fijn mee werkt.

Milantoast broodroosters

Dankzij de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze toasters dragen ze bij aan uw belangrijkste doel: zorgen dat uw keuken een prachtige plek is om te koken. Deze professionele broodroosters zijn ontworpen om de perfecte toast te maken die een heerlijk ontbijt- of lunchbuffet completeert. Stel u de heerlijke geur van vers geroosterd brood voor, aangevuld met koffie, sap en vers brood. Nog voordat uw gasten hun eerste hap nemen, voelen zij zich al helemaal in de watten gelegd. Precies hetgeen elke horecaondernemer nastreeft. Kies voor de kwaliteit van onze diverse Milantoast broodroosters. Van bescheiden consumentenmodellen tot conveyor toasters waarmee u met groot gemak de hele zaak van toast voorziet.

Milantoast voor het perfecte buffet

De professionele broodroosters van Milantoast zijn niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook voor het bereiden van een perfect buffet. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feest of een familiebijeenkomst, deze broodroosters garanderen dat uw gasten genieten van perfect geroosterd brood. Bij een uitgebreid ontbijt- of lunchbuffet is verse toast eigenlijk net zo onmisbaar als koffie, broodjes en beleg. Dankzij de veelzijdige oplossingen van Milantoast heeft u voor elk buffet de beschikking over voldoende toast, afkomstig uit de mooiste toaster die u ooit heeft gehad.

Koop Milantoast online

Onze producten zijn gemakkelijk online te kopen en worden snel en efficiënt geleverd. Of u nu op zoek bent naar een professionele broodrooster voor thuisgebruik of voor uw bedrijf, bij Milantoast vindt u de toaster van Milantoast die bij u past. Bekijk ons uitgebreide aanbod en ontdek zelf de kwaliteit van Milantoast. Biedt u uw gasten regelmatig een buffet aan? Bekijk dan ook onze andere oplossingen voor horecabedrijven. Van schalen en koelingen, tot ovens om vers brood in te bakken. Alles van de hoogste kwaliteit en al in enkele dagen bij u.