HomeMason Jar

Mason Jar

Mason Jar

Dat bij een drankje de presentatie (bijna) net zo belangrijk is als de inhoudt, bewijst de mason jar. Deze weckpot met oor is de perfecte omhulling van een fris zomers drankje. Limonade, cocktails en ijsthee, bijvoorbeeld. De leukste mason jars koopt u hier online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Alle soorten mason jars

Het lijkt we alsof ze overal zijn. Zeker op festivals en terrassen: mason jars. Ouderwetse glazen potjes waaruit drankjes gedronken worden. Omdat ouderwets soms juist heel hip is, geven we u graag de gelegenheid om uw gasten ook iets in een mason jar voor te zetten. Bij ons vindt u namelijk diverse soorten mason jars. Met en zonder deksel, bijvoorbeeld. Al onze jars zijn voorzien van een oor. Een koel zomers drankje warmt anders snel op. En bent u een of meerdere deksels kwijt van uw mason jars? Hier bij Horeca Centrum Amsterdam bestelt u ook eenvoudig losse mason jar deksels.

Wat schenk je in een mason jar?

Er is niet één specifieke drank die uit een mason jar gedronken wordt. Wel worden ze geassoccieerd met de zomer. Elke frisse zomerse drank mag u schenken in een mason jar. Meestal limonade of ijsthee, een enkele keer juist een zomerse cocktail. Maar neem gerust de vrijheid om er uw eigen invulling aan te geven. Daar biedt een mason jar bij uitstek ruimte voor. Met een beetje fantasie biedt u zelfs een dessert aan in een mason jar. De ruime inhoud biedt in ieder geval voldoende ruimte aan ijsblokjes, dus met limonade, ijsthee, sap of een cocktail komt het sowieso goed.

Mason jars voor horeca

Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u mason jars en andere glazen van horeca kwaliteit. Mooi glas dat tegen een stootje kan en goed wasbaar is. Stuk voor stuk prachtig design. Onze mason jars zijn dan ook primair geschikt voor de horeca. Maar wij leveren zeker niet exclusief aan bedrijven. Ook als particulier bestelt u bij ons mason jars. Wij leveren al vanaf één verpakking, dus u bent niet verplicht tot het afnemen van grote aantallen. Sommige van onze mason jars zijn zelfs per stuk te bestellen. Ideaal voor als u gewoon iets leuks in de kast wil hebben staan.

Online mason jars kopen

Wilt u mason jars kopen voor uw zaak of voor thuis? Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u een ruim aanbod en veel bestelgemak. Want mason jars kopen doet u bij ons gewoon online. Wij bezorgen uw bestelling in Nederland en België, meestal binnen één week. Een mason jar is ook de ideale cadeauverpakking. Vul deze met iets leuks – of iets lekkers – en pak deze in. De deksel houdt de inhoud goed op zijn plek. Alleen al om deze veelzijdigheid is een paar mason jars kopen vrijwel altijd een goed idee.