HomeMarmeren plateau

Marmeren plateau

Stijlvoller serveren kan haast niet. Met een marmeren plateau zet u uw gasten echt iets bijzonders voor, nog los van het eten dat u erop serveert. Marmeren plateaus zijn met name geschikt voor het serveren van vlees en vis. Ook zijn ze geschikt als snijplank. Horeca Centrum Amsterdam beschikt over een ruim aanbod van zulke plateaus.

Chic en stijlvol

Een marmeren plateau is een echte eyecatcher. Meer nog dan elk ander item met dezelfde functie, zoals een bord of snijplank. Marmer staat voor chic, authentiek en echt. Met dergelijk natuursteen straalt u klasse uit die haast op geen enkele ander manier te creëren is. Het spreekt voor zicht dat, indien u de marmeren plateaus gebruikt om gerechten op te serveren, het gerecht hierop aansluit. Bijvoorbeeld een goed stuk vlees of een prachtige vis. Marmeren plateaus lenen zich ook goed voor het aanbieden van gerechten aan meerdere personen en voor luxe borrelplanken. Zorg in dat geval voor bijpassend servies voor de sauzen en eventuele hapjes.

Marmeren plateaus van aansprekende kwaliteit

Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u uitsluitend horecakwaliteit. Dat betekent sterk, degelijk en volop in gebruik in de horecawereld. Kwaliteit, design en ook op praktisch gemak. Los van alle ambiance en klasse die u zowel met eten als met al het andere wil uitstralen, moeten uw borden, planken, plateaus, bestek en glazen natuurlijk ook heel blijven en goed reinigbaar zijn. Door te kiezen voor de bewezen kwaliteit die u hier vindt, weet u zeker dat u nog jaren plezier heeft van de diverse marmeren plateaus die u hier vindt.

Design marmeren plateau

Als u kiest voor klasse en stijl, dan doet u dat beter in één keer goed. Passend bij de gerechten die u erop wil serveren. Hier vindt u prachtig design en verschillende vormen. Een marmeren plateau in zwart contrasteert mooi met rood vlees of roze zalm. Ook op grijs komen dergelijke gerechten goed tot hun recht. Een kleurrijke borrelplank past goed op wit. Ook qua vormen bieden we u volop keuze. Kies uit plateaus vormgegeven als traditionele snijplank, maar ook vierkant, rechthoekig en rond behoren tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, zodat u voor elk doel een geschikt plateau vindt.

Online marmeren plateaus kopen

Zoekt u marmeren plateaus en ander stijlvol servies of horeca-accessoires? Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u alles dat u nodig heeft en meer. Kies uit een ruim aanbod van uitsluitend topkwaliteit voor een concurrerende prijs. Bovendien combineert u alle voordelen van een groothandel met het gemak van een kleine winkel. Zo bestelt u de meeste marmeren plateaus al per stuk, al zijn grotere aantallen natuurlijk geen enkel probleem. Zo’n bestelling is vervolgens heel snel bij u. De meeste van onze producten kunnen wij al binnen enkele dagen bezorgen. Zowel de particulier als de horecaondernemer beschikt dus snel over al het nodige.

Servies assortiment

Bent u opzoek naar ander servies? Wij hebben een zeer ruim assortiment horeca servies van horecakwaliteit. Bekijk ons gehele assortiment in professioneel servies.

Bestek Olie en azijnstel
Borden Peper- & zoutmolen
Borrelplank Ramekin
Eierdopjes Schalen
Etagere Serveerplank
Koffiekopjes Soepkommen
Koffiemok Tapas schaaltjes
Kommen Theepot
Theetipje