HomeMargarita glazen

Margarita Glazen


Bij misschien wel de bekendste cocktail hoort natuurlijk een bijpassend glas: het margarita glas. In tegenstelling tot wat die naam doet vermoeden, zijn margaritaglazen voor nog veel meer cocktails te gebruiken. Reden genoeg dus om dit glas in ruime hoeveelheid te bestellen. Dat doet u eenvoudig met het al net zo ruime aanbod dat op deze pagina vindt.

Geniet van een heerlijke margarita

Als u op zoek bent naar het perfecte glas om uw margarita in te serveren, bent u bij Horeca Centrum Amsterdam aan het juiste adres. Onze margarita glazen zijn speciaal ontworpen voor deze populaire cocktail en zorgen voor de ultieme beleving. Of u nu een horecaondernemer of particulier bent, met onze margarita glazen kunt u uw gasten verrassen met een prachtig gepresenteerde cocktail. Het typische sierlijke margarita glas is een onlosmakelijk onderdeel van de beleving van een cocktail maken én drinken.

Glazen voor margarita’s en andere cocktails

Onze margarita glazen zijn niet alleen geschikt voor margarita’s, maar ook voor andere soorten cocktails. Denk bijvoorbeeld aan mojito’s, daiquiri’s of martini’s. U haalt deze glazen dus zeker niet alleen voor margarita’s in huis. Onze glazen zijn van hoge kwaliteit en kunnen dus tegen een stootje. Hierdoor zijn ze perfect voor gebruik in drukke horecagelegenheden. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en blijven ze lang mooi. Deze glazen zijn vaatwasserbestendig en dus in een handomdraai weer schoon en klaar voor gebruik. Kortom: een sierlijk glas voor margarita’s, met alles dat u van een horecaglas verwacht.

Alles voor cocktails

Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u niet alleen margarita glazen, maar ook alle andere producten die u nodig heeft voor het perfecte cocktailfeest. Of u nu op zoek bent naar shakers, cocktailstokjes of ijsmakers, wij hebben het allemaal. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bevat alleen producten van de beste kwaliteit. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd een goede keuze maakt. Of u nou thuis, voor een feestje, een cocktailbar inricht, of in uw horecazaak margarita’s en andere cocktails serveert. Hier vindt u alles dat u nodig heeft, van strainers en shakers, tot complete sets met accessoires.

Margarita glazen kopen

Bent u op zoek naar margarita glazen? Bestel ze dan bij Horeca Centrum Amsterdam. Onze glazen zijn verkrijgbaar in handige sets en zijn gemaakt door toonaangevende merken zoals Schott Zwiesel en Arcoroc. Bovendien bieden wij snelle levering en een zeer ruim aanbod. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw margarita glazen bestellen en ze direct in de kast zetten of – natuurlijk – serveren! Profiteer daarbij van het ruime en scherp geprijsde aanbod margarita glazen van Horeca Centrum Amsterdam. En van al onze andere cocktailglazen en cocktail accessoires. Bestel margarita glazen in sets van zes. Ideaal om uw huidige aanbod aan te vullen, maar ook om thuis in de kast te zetten.