Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAMai tai glazen

Mai tai glazen

Bent u op zoek naar de perfecte glazen voor het serveren van een heerlijke mai tai cocktail? Dan bent u bij Horeca Centrum Amsterdam aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan van verschillende soorten mai tai glazen van merken als Arcoroc, Bormioli en Pasabahce. Of u nu een horecaondernemer bent of gewoon thuis een cocktailfeestje wilt organiseren, bij ons vindt u de glazen die u zoekt.

Wat is een Mai tai?

De mai tai is een bekende cocktail die zijn oorsprong heeft in de jaren 40 van de vorige eeuw. Het is een tropische cocktail op basis van rum, amandel en limoen en wordt vaak geserveerd met een mooie garnering van bijvoorbeeld ananas of een parasolletje. Het is belangrijk dat de cocktail geserveerd wordt in het juiste glas, zodat de smaak en presentatie van de cocktail goed tot zijn recht komen. Zoals wel meer cocktails kan de mai tai in verschillende glazen geserveerd worden en komt deze het beste tot zijn recht in een reliëfrijk en opvallend glas.

Wat zijn geschikte mai tai glazen?

Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u diverse soorten mai tai glazen die geschikt zijn voor het serveren van deze cocktail. Zo hebben wij bijvoorbeeld glazen met een steel en een wijde opening, zodat de cocktail goed gemengd kan worden. Daarnaast hebben wij ook glazen met een tiki design, voor