HomeLibbey Envy

Libbey Envy

Dat ook in eenvoud schoonheid besloten ligt, bewijzen de stoere glazen uit de Libbey Envy collectie. Gladde tumblers en longdrinkglazen met een subtiele ronding aan de onderzijde, die kenmerkend is voor de Envy collectie. Deze glazen zijn zeer toegankelijk en daarmee geschikt voor vrijwel elke horecazaak. Ook bij u thuis misstaan deze glazen zeker niet.

Libbey Envy collectie bestellen

Hoewel de glazen uit de Envy collectie van Libbey vernoemd zijn naar de jaloezie, is er geen reden om jaloers te zijn op ondernemers die dranken in deze prachtige glazen schenken. Dankzij het aanbod glazen uit deze collectie dat u hier vindt, beschikt u zelf straks ook over glazen uit de Envy collectie. Dat gaat bovendien bijzonder snel, want u beschikt binnen enkele dagen al over uw nieuwe glazen.

Libbey collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van Libbey? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, waterglazen of longdrinkglazen.

Libbey 1924 Libbey Inverness
Libbey Brooklyn Libbey LinQ
Libbey Carats Libbey Maxim
Libbey Chicago Libbey Munique
Libbey Embassy Libbey Paneled
Libbey Endeavor Libbey Perception
Libbey Endessa Libbey Radiant
Libbey Envy Libbey Spirits
Libbey Everest Libbey SPKSY
Libbey Fortius Libbey Vina
Libbey Gibraltar Libbey Winchester
Libbey Hobstar
Libbey Champagneglazen
Libbey Longdrinkglazen
Libbey Wijnglazen
Libbey Whiskyglazen