HomeLibbey Champagneglazen

Libbey Champagneglazen

Bij een bijzondere gelegenheid mag ook best geproost worden met een bijzonder glas. Dat geldt zeker voor de Libbey champagneglazen, die meer nog dan alle andere glazen uit de diverse Libbey collecties onderstrepen dat het een bijzondere gelegenheid is. Dat doen ze met klassieke maar ook ingetogen stijl. Hoeveel u de bijzondere gelegenheid benadrukt is aan u, want met het diverse aanbod champagneglazen van Libbey kunt u alle kanten op.

Libbey champagneglazen bestellen

Het aanbod Libbey champagneglazen van Horeca Centrum Amsterdam is zéér divers. Van bijzonder klassiek, wat zo kenmerkend is aan Libbey, of juist relatief modern met alleen een subtiele hint naar klassieke vormgeving. Kies champagneglazen die passen bij uw smaak en zaak en bestel eenvoudig hier. Wij bezorgen champagneglazen in de regel binnen één week.

Libbey collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van Libbey? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, waterglazen of longdrinkglazen.

Libbey 1924 Libbey Inverness
Libbey Brooklyn Libbey LinQ
Libbey Carats Libbey Maxim
Libbey Chicago Libbey Munique
Libbey Embassy Libbey Paneled
Libbey Endeavor Libbey Perception
Libbey Endessa Libbey Radiant
Libbey Envy Libbey Spirits
Libbey Everest Libbey SPKSY
Libbey Fortius Libbey Vina
Libbey Gibraltar Libbey Winchester
Libbey Hobstar
Libbey Champagneglazen
Libbey Longdrinkglazen
Libbey Wijnglazen
Libbey Whiskyglazen