Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamKurkentrekkers & Flesopeners

Kurkentrekkers & Flesopeners

Kurkentrekkers en flesopeners zijn een goed voorbeeld van benodigdheden die onmisbaar zijn in uw café of restaurant. Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment kurkentrekkers en flesopeners van de beste kwaliteit.

Kurkentrekkers en flesopeners in allerlei modellen

Bent u op zoek naar een klassieke kurkentrekker met een houten greep? Dan bent u bij HCA aan het juiste adres. Naast klassieke ontkurkers en openers verkopen wij echter ook tal van andere modellen. Zo kunt u bij ons terecht voor kurkentrekkers met een hefboom, kelnersmesjes en andere flesopeners. Ook ontkurkapparaten die u aan tafel kunt bevestigen en openers met een opvangbakje behoren tot de mogelijkheden bij Horeca Centrum Amsterdam.

Kurkentrekkers en flesopeners van diverse materialen

Naast verschillende modellen, heeft u binnen onze collectie ook een ruime keuze tussen diverse materialen. Zo vindt u bij ons openers van staal, kunststof, RVS, hout, chroom, leer en vinyl. Het materiaal dat u kiest is niet alleen van invloed op de sterkte van het product, maar ook op de uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een robuust model, een eenvoudige kurkentrekker of een klassiek exemplaar: bij HCA slaagt u altijd voor een passende opener. Al onze kurkentrekkers zijn van uitstekende kwaliteit en uitermate geschikt voor gebruik binnen een professionele setting.

Kurkentrekker of flesopener online bestellen

Door te kiezen voor een goede kurkentrekker of flesopener haalt u een handig hulpje voor in de bar in huis. Bestel vandaag nog uw ontkurker of opener online bij HCA, dan krijgt u uw bestelling binnen enkele werkdagen geleverd.