Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamInductiekookplaat

Inductiekookplaat

Een inductiekookplaat is ideaal voor het snel bereiden van kleine gerechten. Zo kan het een handig apparaat zijn binnen een klein horecabedrijf of ideaal bij live cooking events. U bestelt uw inductiekookplaat eenvoudig online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Inductiekookplaten voor de professionele keuken

Het voordeel van een inductiekookplaat is dat deze snel opwarmt. Bovendien kunt u het apparaat eenvoudig reinigen en verbruikt het minder energie dan een ander kooktoestel. U kunt de temperatuur van de inductiekookplaat eenvoudig stapsgewijs regelen. Het is daarmee een ideaal kooktoestel voor een klein horecabedrijf zoals een eetcafé. Zo bakt u met gemak een overheerlijke uitsmijter of brengt u even snel een lekker sausje op temperatuur. De inductiekookplaten uit onze collectie zijn van hoge kwaliteit en afgewerkt met keramisch glas.

Inductiekookplaat voor bereiding en warmhouden

Naast de reguliere inductiekookplaten kunt u bij HCA ook kiezen voor een inductiekookplaat die specifiek geschikt is voor het wokken van producten op hoge temperatuur. Deze inductiewokplaat kunt u direct samen met een inductiewok bestellen die speciaal is ontworpen voor gebruik op deze inductiekookplaat. De inductiewok is ook los te bestellen. U vind in ons assortiment ook inductiewarmhoudplaten waarmee uw gerechten een optimale temperatuur behouden tot het moment van serveren.

Inductiekookplaat online bestellen

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van een inductiekookplaat? Bestel dan vandaag nog uw inductiekookplaat online bij Horeca Centrum Amsterdam. In de meeste gevallen kunnen wij uw inductiekookplaat binnen enkele werkdagen leveren. Bent u gevestigd in Amsterdam? Dan kunnen wij de inductiekookplaat vaak dezelfde werkdag leveren.