Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamIJsemmer & IJsschep

IJsemmer & IJsschep

IJs is ideaal voor het koel serveren van uw dranken. Voor het bewaren en serveren van ijs vindt u bij HCA de beste ijsemmers en ijsscheppen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke ijsemmer van RVS of voor een modern dubbelwandig model: bij ons vind u altijd de juiste ijsemmer.

IJsemmers van kunststof en RVS

Wie op zoek is naar een ijsemmer die jarenlang mee gaat, kiest voor een emmer van kunststof. Wij hebben echter ook ijsemmers van RVS in onze collectie die gekenmerkt worden door een elegante stijl. In onze klassieke ijsemmers met en zonder deksel blijft het ijs langere tijd intact. Kiest u voor een dubbelwandige ijsemmer dan kunt u het ijs nog langer bewaren. Er zijn ijsblokjesemmers voor kleine hoeveelheden, maar ook ijsemmers met een inhoud van maar liefst 10 liter. HCA heeft verschillende ijsemmers in het assortiment in verschillende modellen en materialen zodat er altijd een ijsemmer is die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

IJsscheppen en ijstangen

Voor het per stuk oppakken van ijsblokjes zijn onze ijstangen ideaal. Een ijstang is een handig hulpje om ijsblokjes aan drankjes toe te voegen. Voor het verplaatsen van grotere hoeveelheden ijs is een ijsschep handiger. De ijsscheppen en ijstangen in ons assortiment zijn gemaakt van kwalitatief RVS met een lange levensduur. Sommige van onze ijsblokjesemmers worden geleverd met een bijpassende ijstang. Al onze ijsscheppen en ijstangen zijn echter ook los verkrijgbaar.

IJsemmers en ijsscheppen online bestellen

Onze ijsemmers en ijsscheppen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar waardoor wij deze al binnen enkele werkdagen kunnen leveren.