De Hoshizaki IM-65NE-HC ijsblokjesmachine is de belichaming van professionele ijsproductie voor uw bedrijf. Met een indrukwekkende capaciteit en geavanceerde functies is deze machine ontworpen om aan de hoge eisen van de horeca en andere bedrijfstakken te voldoen.

Krachtige IJscapaciteit voor Uw Bedrijf

De IM-65NE-HC is een krachtpatser als het gaat om ijsproductie. Met een capaciteit om maar liefst 65 kg ijsblokjes van topkwaliteit te produceren in slechts 24 uur, is deze machine ideaal voor bedrijven met een continue behoefte aan ijs, zoals restaurants, bars en hotels.

Duurzaamheid en Efficiëntie

Energiezuinig en Milieuvriendelijk
Deze ijsblokjesmachine maakt gebruik van het natuurlijke HC-koelmiddel R290, wat niet alleen het energieverbruik vermindert, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijkere bedrijfsvoering. Dit vertaalt zich in lagere operationele kosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Hygiënisch Ontwerp voor Kwaliteit
Het gesloten watercircuit van de IM-65NE-HC garandeert optimale bescherming tegen verontreiniging, wat essentieel is om de kwaliteit en hygiëne van het geproduceerde ijs te waarborgen.

Geavanceerde Functies voor Gemak

Slimme Elektronische Besturing
Deze ijsblokjesmachine is uitgerust met geavanceerde elektronische besturing, waardoor de machine zich automatisch aanpast aan wisselende omstandigheden. Dit zorgt voor probleemloze werking en constante prestaties.

Compact en Ruimtebesparend Ontwerp
Ondanks zijn indrukwekkende capaciteit heeft de IM-65NE-HC een compact ontwerp, waardoor hij in verschillende ruimtes past en weinig vloeroppervlak in beslag neemt.

De Hoshizaki IM-65NE-HC ijsblokjesmachine biedt niet alleen uitzonderlijke ijsproductie, maar ook duurzaamheid en efficiëntie. Deze machine is een onmisbare aanvulling voor bedrijven die hoge eisen stellen aan hun ijsvoorziening. Ontdek vandaag nog hoe de IM-65NE-HC de ijsbehoeften van uw bedrijf kan vervullen.