De Hoshizaki IM-65NE is een krachtige ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van commerciële horecagelegenheden en andere bedrijven die hoogwaardig ijs vereisen. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en specificaties:

Efficiënt en milieuvriendelijk: De IM-65NE onderscheidt zich door zijn lage water- en energieverbruik, waardoor u operationele kosten bespaart en milieuvriendelijker kunt werken. Het gesloten watercircuit biedt maximale bescherming tegen verontreinigingen, waardoor de ijsblokjes hygiënisch zijn.

Automatische bediening: Deze ijsblokjesmachine is computergestuurd, wat betekent dat de instellingen automatisch worden aangepast aan variërende omstandigheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over handmatige aanpassingen, wat tijd en moeite bespaart.

Hygiënisch ontwerp: De buitenzijde van de machine is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en is uitgerust met geïntegreerde handgrepen voor duurzaamheid en eenvoudige reiniging. Dit draagt bij aan de algehele hygiëne en duurzaamheid van de machine.

Isolatieschuim: Het gebruik van polyurethaan-isolatieschuim (HFC-vrij) zorgt ervoor dat de kwaliteit en vorm van de ijsblokjes in de opslagbunker behouden blijven, zelfs gedurende langere periodes. Dit minimaliseert het aantal productiecycli en verhoogt de efficiëntie van de machine.

Eenvoudig onderhoud: Met het gemakkelijk te reinigen luchtfilter kunt u het dagelijkse onderhoud zelf uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van de machine en resulteert in kostenbesparingen voor onderhoud.

Uitneembare deurrubbers: De deurrubbers zijn uitneembaar, wat helpt om warmte en bacteriën buiten te houden. Dit maakt het reinigen en onderhouden van de Hoshizaki-machine uiterst eenvoudig.

Specificaties: Deze ijsblokjesmachine produceert ijsblokjes in een medium (25) rechthoekige vorm van 25x25x23 mm. De dagelijkse ijsproductie varieert afhankelijk van de omgevingstemperatuur en watertemperatuur, met een maximum van 63 kg ijs per 24 uur.

Met de Hoshizaki IM-65NE bent u verzekerd van een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw ijsblokjesbehoeften. De combinatie van energiezuinigheid, hygiëne en automatische bediening maakt deze ijsblokjesmachine ideaal voor professioneel gebruik in de horeca en andere bedrijfstakken waar hoogwaardig ijs cruciaal is.