De Hoshizaki IM-45NE-HC-25 is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker die uitblinkt in efficiëntie en gebruiksgemak. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en specificaties:

Energiezuinig en milieuvriendelijk: De IM-45NE-HC-25 is ontworpen met een laag water- en energieverbruik, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is. Het gesloten watercircuit zorgt voor een optimale bescherming tegen verontreiniging, waardoor hygiënische ijsproductie wordt gegarandeerd.

Automatische bediening: Deze ijsblokjesmachine is computergestuurd, wat betekent dat de instellingen automatisch worden aangepast aan veranderende omstandigheden. Dit bespaart u tijd en moeite bij het handmatig aanpassen van de instellingen.

Hygiënisch ontwerp: De buitenzijde van de machine is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is voorzien van geïntegreerde handgrepen voor duurzaamheid en eenvoudige reiniging. Dit draagt bij aan de algehele hygiëne van de machine.

Isolatieschuim: Het gebruik van polyurethaan-isolatieschuim (HFC-vrij) zorgt ervoor dat de kwaliteit en vorm van de geproduceerde ijsblokjes in de opslagbunker behouden blijven. Hierdoor wordt het aantal productiecycli verminderd, wat de efficiëntie verhoogt.

Eenvoudig onderhoud: Met het gemakkelijk te reinigen luchtfilter kunt u dagelijks onderhoud zelf uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van de machine en resulteert in kostenbesparingen voor onderhoud.

Uitneembare deurrubbers: De deurrubbers zijn uitneembaar, wat warmte en bacteriën buiten houdt. Dit maakt het reinigen en onderhouden van de Hoshizaki-machine zeer eenvoudig.

Specificaties: Deze ijsblokjesmachine produceert ijsblokjes in een medium rechthoekige vorm van 25x25x23 mm. De dagelijkse ijsproductie varieert afhankelijk van de omgevingstemperatuur en watertemperatuur, met een maximum van 39 kg ijs per 24 uur.

De IM-45NE-HC-25 biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor ijsblokjesproductie met minimale inspanning en kosten. Het gesloten watercircuit, hygiënische ontwerp en automatische bediening maken het een uitstekende keuze voor horecagelegenheden en andere commerciële toepassingen waar hoogwaardig ijs vereist is. Houd er rekening mee dat het water- en energieverbruik kan variëren afhankelijk van de omgevingsomstandigheden.