De Hoshizaki IM-45CNE-HC is een indrukwekkende ijsblokjesmachine die groots is in prestaties en ontworpen is voor commercieel gebruik in horecabedrijven en andere zakelijke omgevingen. Deze machine belichaamt efficiëntie en betrouwbaarheid, en hier leest u waarom.

Hoge Productiecapaciteit

De IM-45CNE-HC is in staat om maar liefst 44 kg ijsblokjes van topkwaliteit te produceren in slechts 24 uur. Dit maakt de machine ideaal voor drukke horecagelegenheden en bedrijven met een grote behoefte aan ijs.

Duurzaamheid en Efficiëntie

Energie-efficiënt en Milieuvriendelijk
Met het gebruik van het natuurlijke HC-koelmiddel R290 draagt deze ijsblokjesmachine bij aan een milieubewustere bedrijfsvoering en vermindert het energieverbruik. Dit resulteert in lagere bedrijfskosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Hygiënisch Ontwerp
Het gesloten watercircuit van de IM-45CNE-HC garandeert optimale bescherming tegen verontreiniging, wat van vitaal belang is voor de kwaliteit van het geproduceerde ijs. Hierdoor blijft uw ijs schoon en hygiënisch.

Gebruiksvriendelijk en Slim Ontwerp

Slimme Elektronische Besturing
Deze ijsblokjesmachine is uitgerust met geavanceerde elektronische besturing die zorgt voor een probleemloze werking. Zelfs onder wisselende omstandigheden past de machine automatisch de instellingen aan voor de beste prestaties.

Compact en Ruimtebesparend Ontwerp
Ondanks zijn indrukwekkende productiecapaciteit heeft de IM-45CNE-HC een compact ontwerp dat in diverse ruimtes past. Hierdoor kunt u de machine plaatsen waar u maar wilt.

De Hoshizaki IM-45CNE-HC ijsblokjesmachine is de perfecte keuze voor bedrijven die hoge eisen stellen aan ijsproductie. Met zijn grote capaciteit, efficiëntie en duurzaamheid zal deze machine aan al uw ijsbehoeften voldoen. Ontdek nu hoe deze krachtige ijsblokjesmachine uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.