De Hoshizaki IM-45CNE-25 is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker die ideaal is voor plaatsing onder bars en toonbanken. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en specificaties:

Efficiënt en energiezuinig: De IM-45CNE-25 staat bekend om zijn buitengewoon lage water- en energieverbruik, wat zorgt voor een milieuvriendelijke ijsproductie. Het gesloten watercircuit minimaliseert potentiële bronnen van verontreiniging, waardoor het ijs hygiënisch is.

Automatische bediening: Deze Hoshizaki ijsblokjesmachines wordt computergestuurd, wat betekent dat de instellingen automatisch worden aangepast aan veranderende omstandigheden. Handmatige aanpassingen zijn niet nodig, wat het gebruiksgemak vergroot.

Hygiënisch ontwerp: De buitenkant van de machine is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van geïntegreerde handgrepen. Dit maakt niet alleen de machine duurzaam, maar ook eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Isolatieschuim: Het gebruik van polyurethaan-isolatieschuim (HFC-vrij) zorgt ervoor dat de kwaliteit en vorm van de geproduceerde ijsblokjes in de opslagbunker lang behouden blijven. Dit resulteert in minder productiecycli, wat de efficiëntie van de machine ten goede komt.

Eenvoudig onderhoud: Het luchtfilter van de IM-45CNE-25 is gemakkelijk te reinigen, waardoor dagelijks onderhoud moeiteloos kan worden uitgevoerd. Hierdoor wordt niet alleen de levensduur van de machine verlengd, maar worden ook onderhoudskosten bespaard.

Uitneembare deurrubbers: De deurrubbers zijn uitneembaar, waardoor warmte en bacteriën worden buitengehouden. Dit maakt het mogelijk om de Hoshizaki-machine eenvoudig zelf te reinigen en te onderhouden, wat bijdraagt aan de algehele hygiëne.

Specificaties: Deze ijsblokjesmachine produceert ijsblokjes in een rechthoekige vorm van 25x25x23 mm. De dagelijkse ijsproductie varieert afhankelijk van de omgevingstemperatuur en watertemperatuur, met een maximum van 44 kg ijs per 24 uur.

De IM-45CNE-25 biedt een efficiënte en hygiënische oplossing voor bars en toonbanken met beperkte ruimte. Ondanks zijn compacte formaat kan deze machine aanzienlijke hoeveelheden ijs produceren met minimale inspanning en onderhoud. Het is belangrijk op te merken dat een watergekoelde machine meer water verbruikt dan een luchtgekoeld model, dus de locatie van plaatsing moet zorgvuldig worden overwogen.