De Hoshizaki IM-30CNE-HC ijsblokjesmachine is een krachtig apparaat dat voldoet aan de hoge eisen van de horeca en andere zakelijke omgevingen waar ijs van topkwaliteit essentieel is.

Efficiënte IJsblokjesproductie
Met een indrukwekkende capaciteit produceert de IM-30CNE-HC tot 30 kg ijsblokjes van uitmuntende kwaliteit per 24 uur. Deze royale productiecapaciteit zorgt ervoor dat u nooit zonder hoogwaardig ijs komt te zitten, zelfs tijdens drukke piekmomenten.

Duurzaam en Milieuvriendelijk Ontwerp

Energie-efficiëntie en Duurzaamheid
Deze ijsblokjesmachine maakt gebruik van het milieuvriendelijke HC-koelmiddel R290, wat niet alleen het algemene energieverbruik verlaagt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere werking. Dit betekent dat u niet alleen kosten bespaart, maar ook een positieve impact hebt op het milieu.

Slim Ontwerp voor Hygiëne
Het gesloten watercircuit van de IM-30CNE-HC biedt optimale bescherming tegen verontreiniging, wat essentieel is voor een gezonde werkomgeving. Hierdoor worden potentiële verontreinigingsbronnen tot een minimum beperkt, wat de kwaliteit van het geproduceerde ijs ten goede komt.

Handig en Gebruiksvriendelijk

Geavanceerde Elektronische Bediening
De IM-30CNE-HC is uitgerust met geavanceerde elektronische bedieningselementen die het productieproces optimaliseren. U hoeft zich geen zorgen te maken over handmatige aanpassingen bij variërende omstandigheden; de machine regelt dit zelf.

Compact en Veelzijdig Ontwerp
Dankzij het compacte ontwerp kunt u deze ijsblokjesmachine vrijwel overal plaatsen. Of het nu onder de bar, op het werkblad of elders is, de IM-30CNE-HC past zich aan uw ruimte aan.

De Hoshizaki IM-30CNE-HC ijsblokjesmachine biedt hoogwaardige prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak, wat het tot een uitstekende keuze maakt voor elke onderneming die ijs van topkwaliteit nodig heeft. Ontdek vandaag nog hoe deze machine uw ijsbehoeften kan vervullen.