De Hoshizaki IM-30CNE-25 is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker die speciaal is ontworpen voor plaatsing onder bars en toonbanken. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en specificaties:

Efficiënt en milieuvriendelijk: De IM-30CNE-25 staat bekend om zijn zeer lage water- en energieverbruik, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor ijsproductie. Het gesloten watercircuit biedt optimale bescherming tegen verontreiniging, omdat het de kans minimaliseert dat onzuiverheden de machine binnendringen.

Automatische aanpassing: Deze ijsblokjesmachine is computergestuurd en past automatisch de productie-instellingen aan om optimale resultaten te behalen, zelfs bij variërende omgevingsomstandigheden. Dit elimineert de noodzaak voor handmatige aanpassingen.

Hygiënisch ontwerp: De buitenzijde van de IM-30CNE-25 is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor de machine niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Isolatieschuim: Het polyurethaan-isolatieschuim (HFC-vrij) dat in deze ijsmachine wordt gebruikt, zorgt ervoor dat de kwaliteit en de vorm van de geproduceerde ijsblokjes in de opslagbunker lang behouden blijven. Dit resulteert in minder productiecycli en dus efficiënter gebruik van de machine.

Onderhoudsgemak: De IM-30CNE-25 is ontworpen met gemakkelijk onderhoud in gedachten. Het luchtfilter is eenvoudig te reinigen, waardoor dagelijks onderhoud een eenvoudige taak is. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de machine, maar helpt ook onderhoudskosten te verminderen.

Uitneembare deurrubbers: De los uitneembare deurrubbers spelen een belangrijke rol in het behouden van een hygiënische omgeving in de machine. Ze houden warmte en bacteriën buiten en kunnen eenvoudig worden verwijderd voor reiniging, waardoor eigenaars de machine gemakkelijk zelf kunnen onderhouden.

Specificaties: De IM-30CNE-25 produceert ijsblokjes in een rechthoekige vorm van 25x25x23 mm, wat als een medium formaat wordt beschouwd. De dagelijkse ijsproductie varieert afhankelijk van de omgevingstemperatuur en watertemperatuur, met een maximum van 30 kg ijs per 24 uur.

Deze compacte ijsblokjesmachine biedt een ideale oplossing voor bars en toonbanken, waar ruimte vaak beperkt is. Het efficiënte en hygiënische ontwerp, gecombineerd met automatische aanpassingen, maakt het een betrouwbare keuze voor ijsproductie met minimale inspanning en onderhoud.