De Hoshizaki IM-240DNE ijsmachine biedt indrukwekkende ijsproductiemogelijkheden en is ontworpen met aandacht voor hygiëne en efficiëntie. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en mogelijkheden van deze ijsmachine:

Capaciteituitbreiding: De IM-240DNE kan bovenop maximaal twee IM-240XNE ijsmachines worden geplaatst, wat resulteert in aanzienlijk verhoogde productiecapaciteit. Deze opstelling kan een totale productiecapaciteit van 480 kg (DNE+XNE) of zelfs 720 kg (DNE + 2x XNE) bieden, waardoor het ideaal is voor situaties waar veel ijs nodig is.

Kwaliteit van het ijs: De ijsblokjes die door Hoshizaki ijsmachines worden geproduceerd, zijn van buitengewoon hoge kwaliteit. Naast standaard ijsblokjes kunnen deze machines ook speciale vormen produceren, zoals bal-, ster- en hartvormig ijs, evenals extra grote en langwerpige blokjes. Dit ijs is hard en kristalhelder, smelt zeer langzaam en verrijkt de gekoelde drankjes zonder smaakverlies.

Hygiëne en reiniging: De IM-reeks ijsmachines is ontworpen met hygiëne als prioriteit. Ze maken gebruik van een ijsproductiesysteem met gesloten cellen dat een automatische reinigings- en spoelcyclus heeft. Dit zorgt ervoor dat het waterreservoir na elke ijsproductiecyclus wordt geleegd, gereinigd en opnieuw gevuld met vers water, waardoor het ijs schoon en veilig is. Bovendien wordt het watercircuit gesloten gehouden om verontreiniging te voorkomen.

Duurzaamheid en efficiëntie: Deze ijsmachines zijn duurzaam en betrouwbaar, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen. Ze zijn geschikt voor diverse horecagelegenheden, zoals bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken en hotels. Ze zijn uitgerust met een scala aan handige functies, waaronder roestvrijstalen behuizing, geïntegreerde deurknoppen, afneembaar deurrubber, eenvoudig te reinigen luchtfilter, en ingespoten polyurethaan schuim voor uitstekende isolatie. Een microcomputer besturingssysteem zorgt ervoor dat de ijsproductie efficiënt wordt beheerd.

Topkit: Voor sommige combinaties van ijsmachine en opslagbunker kan een topkit nodig zijn. Deze kit zorgt voor de juiste samenstelling van de ijsmachine en de opslagbunker. De benodigde topkit wordt aangegeven bij de opties en de prijs van de opslagbunker is inclusief de benodigde topkits.

In conclusie biedt de Hoshizaki IM-240DNE ijsmachine uitstekende ijsproductiemogelijkheden, hygiëne, duurzaamheid en efficiëntie, en is het in staat om aan de ijsbehoeften van verschillende horecaomgevingen te voldoen. De mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden door meerdere machines te stapelen maakt het extra veelzijdig en geschikt voor situaties waar veel ijs nodig is.