De Hoshizaki IM-240DNE is een veelzijdige ijsmachine met verschillende kenmerken en voordelen die het geschikt maken voor diverse horecaomgevingen. Hier is een samenvatting van de belangrijkste aspecten:

Capaciteitsuitbreiding: Deze ijsmachine biedt de mogelijkheid voor capaciteitsverhoging door maximaal twee IM-240XNE ijsmachines er bovenop te plaatsen. Hierdoor kan de totale productiecapaciteit toenemen tot 480 kg (DNE+XNE) of zelfs 720 kg (DNE + 2x XNE). Dit is handig voor locaties met een grote vraag naar ijs.

Ijskwaliteit: Hoshizaki ijsmachines staan bekend om hun vermogen om ijs van uitstekende kwaliteit te produceren. Naast standaard ijsblokjes kunnen ze ook speciale vormen maken, zoals bal-, ster- en hartvormig ijs, evenals extra grote en langwerpige blokjes. Dit ijs is buitengewoon hard en kristalhelder, en het smelt zeer langzaam, wat betekent dat uw gasten langer van hun gekoelde drankjes kunnen genieten zonder smaakverlies.

Hygiëne en reiniging: De IM-reeks ijsmachines is ontworpen met hygiëne als prioriteit. Ze maken gebruik van een gesloten-cel ijsproductiesysteem met een automatische reinigings- en spoelcyclus. Dit zorgt ervoor dat het waterreservoir na elke ijsproductiecyclus wordt geleegd, gereinigd en opnieuw gevuld met vers water, wat resulteert in schoon en veilig ijs. Het gesloten watercircuit voorkomt verontreiniging van buitenaf.

Efficiëntie en duurzaamheid: Deze ijsmachines zijn betrouwbaar en duurzaam, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen. Ze zijn geschikt voor diverse horecagelegenheden, zoals bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken en hotels. Ze beschikken over kenmerken zoals een roestvrijstalen behuizing, geïntegreerde deurknoppen, afneembare deurrubbers, eenvoudig te reinigen luchtfilters en ingespoten polyurethaanschuim voor uitstekende isolatie. Een microcomputer-besturingssysteem beheert de ijsproductie efficiënt.

Opslagbunker: Voor opslag van het geproduceerde ijs is de B-801SA-opslagbunker met een capaciteit van 348 kg geschikt. Deze bunker is ontworpen met hoogwaardige isolatie, deurpakkingen en een uitneembaar condensorluchtfilter om het smelten van ijs te vertragen en de hygiëne te behouden.

Tot slot, de Hoshizaki IM-240DNE ijsmachine biedt niet alleen hoogwaardig ijs, maar ook betrouwbaarheid, hygiëne en efficiëntie, wat het ideaal maakt voor verschillende horecatoepassingen. De mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden door meerdere machines te stapelen, maakt het extra veelzijdig en geschikt voor locaties met een grote behoefte aan ijs. Zorg ervoor dat u de juiste topkit gebruikt om de ijsmachine en opslagbunker correct te monteren voor optimale prestaties.