De Hoshizaki IM-240DNE is een luchtgekoelde ijsmachine die ijsblokjes produceert met afmetingen van 32x32x32 mm. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze ijsmachine:

Capaciteitsuitbreiding: Voor wie extra ijsproductiecapaciteit nodig heeft, biedt de IM-240DNE de mogelijkheid om bovenop maximaal twee IM-240XNE ijsmachines te plaatsen, waardoor de totale productiecapaciteit kan worden verhoogd tot 480 kg (DNE+XNE) of zelfs 720 kg (DNE + 2x XNE). Dit is ideaal voor locaties met een grote vraag naar ijs.

Ijskwaliteit: Hoshizaki ijsmachines staan bekend om hun vermogen om ijs van uitstekende kwaliteit te produceren. Naast standaard ijsblokjes kunnen ze ook speciale vormen maken, zoals bal-, ster- en hartvormig ijs, evenals extra grote en langwerpige blokjes. Dit ijs is zeer hard en kristalhelder, en smelt uiterst langzaam, waardoor gasten langer van hun gekoelde drankjes kunnen genieten zonder smaakverlies.

Hygiëne en reiniging: De IM-reeks ijsmachines is ontworpen met hygiëne als prioriteit. Ze maken gebruik van een gesloten-cel ijsproductiesysteem met een automatische reinigings- en spoelcyclus. Dit betekent dat het waterreservoir na elke ijsproductiecyclus wordt geleegd, gereinigd en opnieuw gevuld met vers water, wat resulteert in schoon en veilig ijs. Het gesloten watercircuit voorkomt verontreiniging van buitenaf.

Efficiëntie en duurzaamheid: Deze ijsmachines zijn betrouwbaar en duurzaam, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen. Ze zijn geschikt voor diverse horecagelegenheden, zoals bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken en hotels. Ze beschikken over kenmerken zoals een roestvrijstalen behuizing, geïntegreerde deurknoppen, afneembare deurrubbers, eenvoudig te reinigen luchtfilters en ingespoten polyurethaanschuim voor uitstekende isolatie. Een microcomputer-besturingssysteem beheert de ijsproductie efficiënt.

Opslagbunker: De geschikte opslagbunker voor deze ijsmachine is de B-801SA met een capaciteit van 348 kg. De bunker is ontworpen met hoogwaardige isolatie, deurpakkingen en een uitneembaar condensorluchtfilter om het smelten van ijs te vertragen en hygiëne te behouden.

In samenvatting biedt de Hoshizaki IM-240DNE luchtgekoelde ijsmachine uitstekende ijsproductiemogelijkheden, hygiëne, duurzaamheid en efficiëntie, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan horecatoepassingen. De mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden door meerdere machines te stapelen, maakt het extra veelzijdig en ideaal voor locaties met een grote behoefte aan ijs.