De Hoshizaki IM-240DNE is een krachtige luchtgekoelde ijsmachine die ijsblokjes produceert met afmetingen van 28x28x23 mm. Hier volgt een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en mogelijkheden van deze ijsmachine:

Capaciteitsuitbreiding: Voor wie behoefte heeft aan een hogere ijsproductiecapaciteit, kan de IM-240DNE bovenop maximaal twee IM-240XNE ijsmachines worden geplaatst, waardoor een indrukwekkende totale productiecapaciteit van 480 kg (DNE+XNE) of zelfs 720 kg (DNE + 2x XNE) kan worden bereikt. Dit maakt het ideaal voor situaties waar veel ijs nodig is.

Ijskwaliteit: Hoshizaki ijsmachines zijn ontworpen om ijs van topkwaliteit te produceren. Naast standaard ijsblokjes kunnen ze ook speciale vormen maken, zoals bal-, ster- en hartvormig ijs, evenals extra grote en langwerpige blokjes. Dit ijs is van uitzonderlijke hardheid en helderheid, en het smelt zeer langzaam, wat betekent dat uw gasten langer van hun gekoelde drankjes kunnen genieten zonder dat de smaak verloren gaat.

Hygiëne en reiniging: De IM-reeks ijsmachines is ontworpen met de hoogste aandacht voor hygiëne. Ze maken gebruik van een ijsproductiesysteem met gesloten cellen dat een automatische reinigings- en spoelcyclus heeft. Dit zorgt ervoor dat het waterreservoir na elke ijsproductiecyclus wordt geleegd, gereinigd en opnieuw gevuld met vers water, waardoor het ijs schoon en veilig is. Het gesloten watercircuit voorkomt verontreiniging van buitenaf.

Efficiëntie en duurzaamheid: Deze ijsmachines zijn betrouwbaar en duurzaam, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen. Ze zijn geschikt voor diverse horecagelegenheden, zoals bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken en hotels. Ze zijn uitgerust met functies zoals een roestvrijstalen behuizing, geïntegreerde deurknoppen, afneembare deurrubbers, eenvoudig te reinigen luchtfilters en ingespoten polyurethaanschuim voor uitstekende isolatie. Een microcomputer-besturingssysteem zorgt ervoor dat de ijsproductie efficiënt wordt beheerd.

Opslagbunker: De bijbehorende opslagbunker, B-801SA met een capaciteit van 348 kg, is geschikt voor deze ijsmachine. De bunker is ontworpen met hoogwaardige isolatie, deurpakkingen en een uitneembaar condensorluchtfilter om het smelten van het ijs te vertragen en hygiëne te behouden.

In conclusie biedt de Hoshizaki IM-240DNE luchtgekoelde ijsmachine uitstekende ijsproductiemogelijkheden, hygiëne, duurzaamheid en efficiëntie, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan horecatoepassingen. De mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden door meerdere machines te stapelen maakt het extra veelzijdig en ideaal voor locaties waar veel ijs vereist is.