Waarschuwing: Voor eventuele capaciteitsuitbreidingen is het belangrijk op te merken dat de IM-240DNE bovenop maximaal twee IM-240XNE eenheden geplaatst kan worden, waardoor de productiecapaciteit kan worden verhoogd tot 480 kg (DNE+XNE) of zelfs 720 kg (DNE + 2x XNE).

IJs voegt de perfecte finishing touch toe aan elk gekoeld drankje. De kwaliteit van het ijs kan een blijvende indruk achterlaten. Hoshizaki IM-machines produceren niet alleen ijsblokjes in vijf verschillende afmetingen, maar ook speciale vormen zoals bal-, ster- en hartvormig ijs, evenals extra grote en langwerpige ijsblokjes. Dit ijs is buitengewoon hard en kristalhelder. Het smelt bovendien zeer langzaam, waardoor uw gasten langer kunnen genieten van hun gekoelde drankjes zonder verlies van smaak.

De unieke IM-serie ijsmachines is ontworpen met hygiëne als topprioriteit en maakt gebruik van een ijsproductiesysteem met gesloten cellen dat een automatische reinigings- en spoelcyclus heeft. Dit betekent dat het waterreservoir na elke nieuwe ijslading leegloopt, gereinigd wordt en vervolgens met vers water wordt gevuld.

Andere kenmerken van deze ijsmachines zijn onder meer:

Elke ijscyclus wordt uitgevoerd met vers water.
De watersproeiplaat wordt bij elke cyclus gereinigd.
Er is een gesloten watercircuit om essentiële bescherming tegen verontreiniging te bieden.
De behuizing is gemaakt van roestvrij staal.
Geïntegreerde deurknoppen.
Het deurrubber is afneembaar.
Het luchtfilter is eenvoudig te reinigen.
Het ingespoten polyurethaanschuim zorgt voor uitstekende isolatie.
Microcomputerbesturing is beschikbaar.
Zelfs in omgevingen met hoge temperaturen hebben Hoshizaki IM-machines bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken, hotels en andere horecagelegenheden.

Let op: Voor sommige combinaties van ijsmachines en opslagbunker is mogelijk een topkit vereist om ervoor te zorgen dat de ijsmachine en de opslagbunker correct kunnen worden samengevoegd. De vereiste topkit wordt vermeld bij de beschikbare opties, waarbij de prijs van de opslagbunker inclusief de benodigde topkits wordt vermeld.