Hoshizaki’s IM-reeks ijsmachines biedt hoogwaardige ijsproductie, met de mogelijkheid om ijsblokjes in verschillende maten en vormen te produceren, waaronder bal-, ster- en hartvormig ijs, evenals extra grote en langwerpige blokjes. Dit ijs is van uitstekende kwaliteit, hard en kristalhelder, en smelt zeer langzaam, wat zorgt voor een optimale drankervaring zonder smaakverlies.

De ijsmachines zijn ontworpen met hygiëne als prioriteit en maken gebruik van een gesloten-cel ijsproductiesysteem met automatische reinigings- en spoelcycli. Dit garandeert dat het waterreservoir na elke ijsproductiecyclus wordt geleegd, gereinigd en vervolgens met vers water wordt gevuld.

De bijbehorende opslagbunker is eenvoudig te reinigen en beschikt over schuimisolatie van hoge dichtheid om smeltverlies te minimaliseren. De deurpakkingen zorgen voor isolatie en voorkomen de toegang van bacteriën die het ijs kunnen besmetten. Een verwijderbaar condensorluchtfilter maakt eenvoudig onderhoud mogelijk en draagt bij aan de maximale prestaties van de ijsmachine.

Belangrijke kenmerken van deze ijsmachines zijn onder andere:

Elke ijscyclus wordt uitgevoerd met vers water.
De watersproeiplaat wordt gereinigd bij elke cyclus.
Een gesloten watercircuit biedt essentiële bescherming tegen verontreiniging.
Roestvrijstalen behuizing.
Geïntegreerde deurknoppen.
Afneembaar deurrubber.
Eenvoudig te reinigen luchtfilter.
Uitstekende isolatie dankzij ingespoten polyurethaanschuim.
Microcomputer besturing.
De ijsmachines van Hoshizaki zijn duurzaam en betrouwbaar, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken, hotels en meer.

Ten slotte wordt opgemerkt dat voor bepaalde combinaties van ijsmachines en opslagbunker mogelijk een topkit vereist is om een correcte installatie te garanderen, waarbij de benodigde topkit wordt aangegeven bij de beschikbare opties (de prijs van de opslagbunker is inclusief de benodigde topkits).