Waarschuwing: Voor mogelijke capaciteitsuitbreidingen moet worden opgemerkt dat de IM-240DNE bovenop maximaal twee IM-240XNE-eenheden kan worden geplaatst, waardoor de productiecapaciteit kan worden verhoogd tot 480 kg (DNE+XNE) of zelfs 720 kg (DNE + 2x XNE).

IJs is de perfecte aanvulling op elk gekoeld drankje. De kwaliteit van het ijs kan een blijvende indruk achterlaten. De Hoshizaki IM-ijsmachines produceren niet alleen ijsblokjes in vijf verschillende afmetingen, maar ook speciale vormen zoals bal-, ster- en hartvormig ijs, evenals extra grote en langwerpige ijsblokjes. Dit ijs is opmerkelijk hard en kristalhelder. Bovendien smelt het zeer langzaam, waardoor uw gasten langer kunnen genieten van hun gekoelde drankjes zonder verlies van smaak.

De unieke IM-serie ijsmachines is ontworpen met hygiëne als topprioriteit en maakt gebruik van een ijsproductiesysteem met gesloten cellen dat een automatische reinigings- en spoelcyclus heeft. Dit betekent dat het waterreservoir na elke ijsproductiecyclus leegloopt, wordt gereinigd en vervolgens wordt gevuld met vers water.

Andere kenmerken van deze ijsmachines zijn onder meer:

Elke ijscyclus wordt uitgevoerd met vers water.
De watersproeiplaat wordt gereinigd bij elke cyclus.
Er is een gesloten watercircuit om essentiële bescherming tegen verontreiniging te bieden.
De behuizing is gemaakt van roestvrij staal.
Geïntegreerde deurknoppen.
Het deurrubber is afneembaar.
Het luchtfilter is eenvoudig te reinigen.
Het ingespoten polyurethaanschuim zorgt voor uitstekende isolatie.
Microcomputerbesturing is beschikbaar.
Zelfs in omgevingen met hoge temperaturen hebben Hoshizaki IM-ijsmachines bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken, hotels en andere horecagelegenheden.

Let op: Voor bepaalde combinaties van ijsmachines en opslagbunker kan een topkit nodig zijn om een correcte installatie te garanderen. De benodigde topkit wordt vermeld bij de beschikbare opties, waarbij de prijs van de opslagbunker inclusief de benodigde topkits wordt vermeld.