De tekst introduceert de Hoshizaki IM-machines voor luchtgekoelde ijsblokjes van 21x21x14 mm en beschrijft hun kenmerken:

Mogelijke opslagbunker variëren in capaciteit: B-301SA (144 kg), B-501SA (217 kg) en B-801SA (348 kg).
De IM-machines produceren ijsblokjes van hoge kwaliteit in verschillende maten en vormen, waaronder speciale vormen zoals ballen, sterren en harten, evenals extra grote en langwerpige blokjes. Het ijs is hard en kristalhelder en smelt langzaam, zodat gasten langer kunnen genieten van hun gekoelde drankjes zonder smaakverlies.
De ijsmachines zijn ontworpen met hygiëne als prioriteit en maken gebruik van een gesloten ijsproductiesysteem met automatische reinigings- en spoelcycli. Dit garandeert schoon ijs en water na elke cyclus.
De ijsproductiecyclus omvat het vullen van elk ijsblokje onder druk met water, heetgasontdooiing om overtollig water te verwijderen, en het afwerpen van ijsblokjes in de opslagbunker.
De opslagbunker is gemakkelijk schoon te maken en geïsoleerd om smelten te vertragen, met deurpakkingen voor isolatie en uitneembare condensorluchtfilters voor onderhoud.
Andere functies omvatten roestvrijstalen behuizing, geïntegreerde deurknoppen, afneembaar deurrubber, eenvoudig te reinigen luchtfilter, polyurethaan-isolatieschuim voor isolatie en microcomputerbesturing.
Hoshizaki IM-machines zijn duurzaam en betrouwbaar, zelfs in hoge omgevingstemperaturen, en geschikt voor diverse horecagelegenheden.
Er wordt ook opgemerkt dat sommige combinaties van ijsmachines en opslagbunker mogelijk een topkit vereisen voor juiste assemblage, waarbij de benodigde topkit wordt aangegeven bij de opties voor opslagbunker.