De Hoshizaki Sushi koelvitrines, met zijn afgeronde glazen ruit en RVS exterieur, is een eyecatcher voor potentiële klanten en voor de producten die u in de Sushi koelvitrine presenteert.

Dankzij een unieke verdamper worden de vochtigheidsgraad en de temperatuur voortdurend op een constant peil gehouden. Omdat Hoshizaki machines niet ontdooien, drupt er geen condenswater op de gepresenteerde Sushi. Dit voorkomt uitdroging van de gepresenteerde Sushi, waardoor de kwaliteit op topniveau blijft en de Sushi langer vers blijft.

De producten zijn gemakkelijk toegankelijk via de verschuifbare glazen panelen aan de achterzijde van de Sushi koelvitrine. Deze glazen panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd, wat het reinigen aanzienlijk vereenvoudigt.

De Sushi koelvitrine zijn beschikbaar met een compressorunit aan zowel de linker- als rechterzijde (gezien vanaf de voorkant). De meegeleverde plateaus kunnen worden omgedraaid om de koelprestaties te optimaliseren.

Het is belangrijk op te merken dat de Sushi koelvitrine niet bedoeld zijn voor langdurige opslag van voedsel, maar voor de dagelijkse presentatie van verse producten. Ze dienen daarom dagelijks te worden ontdooid en gereinigd.