De Hoshizaki Sushi koelvitrines, met zijn afgeronde glazen ruit en zwarte exterieur, trekt de aandacht van potentiële klanten naar uw in de Sushi koelvitrine gepresenteerde producten.

Dankzij een unieke verdamper worden de vochtigheidsgraad en de temperatuur voortdurend op een constant peil gehouden. Omdat Hoshizaki machines niet ontdooien, druppelt er geen condenswater op de gepresenteerde Sushi. Dit voorkomt uitdroging van de gepresenteerde Sushi, waardoor de kwaliteit op topniveau blijft en de Sushi langer vers blijft.

De producten zijn gemakkelijk toegankelijk via de verschuifbare glazen panelen aan de achterzijde van de Sushi koelvitrine. Deze glazen panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd, waardoor het reinigen van de vitrine een eenvoudige taak is.

De Sushi koelvitrine zijn beschikbaar met een compressorunit aan zowel de linker- als rechterzijde (gezien vanaf de voorkant). De meegeleverde plateaus kunnen worden omgedraaid om de koelprestaties te optimaliseren.

Het is belangrijk op te merken dat de Sushi koelvitrine niet bedoeld zijn voor langdurige opslag van voedsel, maar voor de dagelijkse presentatie van verse producten. Ze dienen daarom dagelijks te worden ontdooid en gereinigd.