De Hoshizaki Sushi koelvitrines met een motor aan de linkerzijde en een temperatuurinstelling van 5°C biedt een aantrekkelijke manier om uw sushi en andere producten te presenteren. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en specificaties:

Afgeronde glazen ruit en zwart exterieur: Het ontwerp van de koelvitrine met de afgeronde glazen ruit en het zwarte exterieur maakt het een opvallende blikvanger voor potentiële klanten, waardoor uw gepresenteerde producten in de schijnwerpers staan.

Vochtigheidsgraad en temperatuurbeheer: De koelvitrine houdt de vochtigheidsgraad en temperatuur op een constant niveau dankzij de unieke verdamper. Hierdoor blijft uw gepresenteerde sushi vers en droogt deze niet uit, wat de kwaliteit op topniveau houdt.

Toegankelijkheid: De verschuifbare glazen ruiten aan de achterzijde van de koelvitrine maken de producten gemakkelijk toegankelijk. Bovendien kunnen deze glazen panelen eenvoudig worden verwijderd voor gemakkelijke reiniging en onderhoud.

Compressorunit: U kunt kiezen tussen een compressorunit aan de linker- of rechterzijde van de koelvitrine (vanuit het vooraanzicht). Dit biedt flexibiliteit bij het plaatsen van de koelvitrine in uw ruimte.

Plateaus: De meegeleverde plateaus kunnen worden omgekeerd om de koelprestaties te verbeteren, zodat uw sushi altijd op de juiste temperatuur wordt gehouden.

Niet voor langdurige opslag: Het is belangrijk op te merken dat deze Sushi koelvitrine niet zijn bedoeld voor langdurige voedselopslag. Ze zijn ontworpen voor de dagelijkse verspresentatie van producten en moeten daarom dagelijks worden ontdooid en gereinigd om optimale prestaties te garanderen.

Kortom, deze koelvitrine is ideaal voor restaurants en winkels die hun sushi en andere verse producten aantrekkelijk willen presenteren en tegelijkertijd de versheid willen behouden.